Mogelijk gemaakt door Blogger.

Miss Cupcake Glamcakes Workshop

Ok, ik weet het, het is nog maar enkele dagen geleden dat ik een cupcake-post plaatste (waar ik toen nog schreef dat ik al even geen meer gemaakt had), and here we are again!! Ik maakte, en at #oops dus twee maal cupcakes in één (lang) weekend!!
Maar hé, onder het motto 'You only live once' en 'we zullen vanaf volgende week gezond(er) gaan eten' ging ik zaterdag richting Gent voor een heuse bloggers-cupcake-workshop aka GlamCakes!

Ik werd uitgenodigd door niemand minder dan Glam at Heart lady Elfi, die samen met Miss Cupcake Lissa deze leuke namiddag organiseerde!
Denk cupcakes, pink frosting, glitters, Katy Perry op de achtergrond, bloggers dus camera's en Iphone's in de actie en de daarbijhorende tweets en hashtags volgden al snel!

We kregen uitleg van Lissa, leerden hoe we roosjes en strikjes moesten maken, die al snel de 'oohhh, dat wil ik ook maken' reactie uitlokten en daarna mochten we zelf aan de slag.
Cupcake workshop met bloggers, wil dan ook zeggen 'iedereen haalt de gsm boven en zoekt inspiratie op het world wide web' and so we began!!

Ik moest het strikje en het roosje natuurlijk eens uitproberen, en vind ze er best nog geslaagd uitzien!! En verder ging ik voor rainbows, lollipops and cupcakes. Hopelijk vinden jullie ze leuk geworden!!

Bow-cupcake, pink and glitter <3

Lollipop-cupcake:

Rainbow- and cupcake-cupcake :D

White and gold rose-cupcake

Ik had alvast een geslaagde namiddag, thanks Elfi en Lissa voor de leuke workshop!!
Wat denken jullie ervan? Zouden jullie zelf ooit een cupcake-workshop volgen?