Mogelijk gemaakt door Blogger.

Happy 20th, Nuxe Huile Prodigieuse

Nuxe Huile Prodigieuse, een mytisch product en een verslavende verzorging voor duizenden vrouwen, zorgt al 20 jaar tot de grootste cosmetische successen van natuurlijke oorsprong.

Het is een multifunctionele droge olie, dat voor 98.1% uit natuurlijke elementen bestaat en verrijkt wordt met vitamine E.
Hij bevat geen siliconen, parabenen, bewaarmiddelen of minerale olie en bevat een uitzonderlijke concentratie van 6 kostbare plantaardige oliën om de huid te voeden, te herstellen en te verzachten.
De droge olietextuur laat geen vettig laagje na op de huid, enkel een heerlijk zacht gevoel.

Geschikt voor de dagelijkse verzorging van gezicht, lichaam en haar. Maakt je huid zacht en gevoed, en maakt het haar glanzend, zacht en soepel.

Hij bevat ook een heerlijk zacht en zonnig parfum, opent met oranjebloesem, sinaasappelen en mirabellen. In het bloemenhart vindt je toetsen van rozen, lelietjes-van-dalen en witte lelies en de geur eindigd met amber, vanille en cederhout.
Je kan het al bijna als een gewoon parfum gaan gebruiken!

En speciaal voor zijn twintigste verjaardag vind je hem nu in een limited 20th Anniversary Edition met nieuwe, heldere verpakking.
Hij ziet er luxueuzer uit dan de gewone versie door enkel zwart en goudtinten te gebruiken en bevat een hart in het midden.

Ik ben dol op een olie voor mijn haar te voeden, en deze heeft een heerlijke zomerse geur dat hij echt mijn favoriet is op dit moment. Hij voedt mijn haar en maakt het glanzend en het ruikt heerlijk!
Ook om je lichaam mee in te smeren vind ik dit ideaal, geen droge huid meer en je hoeft geen parfum meer aan te doen.

Wat denken jullie van dit product? Kiezen jullie ook vaak voor een olie voor huid of haar?

Verkrijgbaar in beperkte oplage bij de apotheek - €32 voor 100ml