Mogelijk gemaakt door Blogger.

Autobronzant Bio Beauté by Nuxe

Hoeraaaa, eindelijk blote-benen-weer!!!
Maar die benen hebben natuurlijk een lange winter verstopt gezeten, en het woord 'melk' popt dan ook in de meeste mensen hun hoofd als ze er nog maar aan denken hun zomerrokjes boven te halen...

Zonnebank is een no-go, wegens not healthy you know, dus kies dan eerder voor een zelfbruiner.
En om het gezond te houden, liefst een bio-versie en zonder parabenen, let me introduce you:
Autobronzant Bio Beauté by Nuxe, een hydraterendde zelfbruinende gel voor gelaat en lichaam!

De verzorging  geeft de huid in twee uur zonder zon een natuurlijke, goudbruine teint dankzij Vegetan en Chaulmoogra-olie.
Hij is geschikt voor elk huidtype, ook de gevoelige huid, en is verrijkt met Mango-olie en Macadamia die de huid onmiddellijk hydrateert.
De zachte geltextuur, met de zonnige geuren van kokos en Tahitiaanse gardenia, is gemakkelijk aan te brengen en laat geen sporen achter, zodat u zich onmiddellijk kan aankleden! Let wel, zeker je handen wassen na het aanbrengen!
Best dagelijks opnieuw aanbrengen om de gewenste kleurintensiteit te verkrijgen en behouden.
Niet vergeten, bevat geen zonnefilters, dus vergeet je zonnecrème niet voor je de zon ingaat!

Up to the test:
Hij heeft een heel speciale geur, best wel aangenaam en niet de typische zelfbruiner-geur, maar die komt er jammer genoeg na een tijdje wel aan, en die is dan ook de dag nadien nog duidelijk aanwezig!
Het is een soort van witte gel, die makkelijk opensmeert. Je moet hem goed inwrijven om het wit allemaal weg te krijgen, maar zo ben je wel zeker dat alles goed verdeeld is! Trekt ook snel in, wat aangenaam is om nadien je kledij aan te trekken!
Hij geeft een licht en natuurlijk resultaat, dus best dat je in enkele dagen wat kleur opbouwt om resultaat te krijgen. Geen strepen zichtbaar, dus dat is alvast positief!!

Gaan jullie voor de zelfbruiner, of voor witte benen?

Autobronzant Bio Beauté by Nuxe 100ml - €14.80
Te koop bij de apotheek en oa. Inno