Mogelijk gemaakt door Blogger.

From straight to curly with Remington Pro Soft Curl

Het is algemeen geweten, vrouwen met krulletjes willen dolgraag steil haar, en omgekeerd!
Mijn haar is zo steil als het maar kan zijn, ik kan met nat haar gaan slapen en 's morgens moet ik het gewoon maar eens doorkammen and I'm ready to go!

Maar oh, wat zou ik dolgraag een grote bos krullen willen!
Ik testte dit weekend voor het eerst de Pro Soft Curl van Reminton, een 25mm krultang voor zachte losse krullen.
That's me with curly hair :)

De krultang heeft een 4x protection coating: Anti Statische, Keramische, Toermalijn-Ionische en Soepel glijdende coating.
De temperatuur kan ingesteld worden van 130° tot 220°, wat je ziet verschijnen op het display.
Ik ga voor 220°, want ik heb heel dik en veel haar!

De krultang gaat in het stopcontact en binnen de minuut kan je er al mee aan de slag (ook handig om weten, er is een automatische veiligheidsuitschakeling na 60min, moest je het vergeten uit het stopcontact halen).
Ideaal om je haar eerst nog eens te doorkammen en een product aan te brengen.

Ik gebruikte eerste de nieuwe Mythic Oil Milk van L'Oréal Professionnel, een melkachtige versterkende spray (volgt zeker nog een review van).
Daarna gebruikte ik een hitte beschermende glans spray van Pantene Pro-V, die je haar beschermt tegen de beschadiging van warmte, en zorgt ook voor meer glans (lees hier nog eens de review).

Bij elk stukje haar dat ik nam om te krullen, spoot ik er eerst nog een beetje van de Pantene Spray op.
En achteraf spoot ik op elke krul apart een goede haarspray, ik ging voor de Wella Pro Series Max Hold Hairspray, om de krullen goed op zijn plaats te houden.

Het neemt natuurlijk heel wat tijd in beslag, zeker met zo een bos haar! Mijn haar is lang en dik dus ik was er wel een tijdje zoet mee, maar ik was heel tevreden met het resultaat.
En normaal zakken krullen bij mij heel snel uit, doordat mijn haar zo zwaar is, maar aan het eind van de dag zat er nog steeds slag in mijn haar (geen echte krullen meer) en ook de volgende morgen was dit nog zichtbaar!
Deze foto was al meer naar de avond toe, de krullen zaten er dan ongeveer 7u in 
en had ik al meer dan 2u30 in de auto doorgebracht!

Wat vinden jullie van het resultaat? En gaan jullie zelf soms aan de slag met een krultang, of ben je al gezegend met een mooie bos krullen?
Petra x