zondag 19 februari 2012

Pantene Pro-V Verzorging & Bescherming Normaal tot Dik haar

Vandaag zet ik eventjes het nieuwste gamma van Pantene in de kijker, de Pantene Pro-V verzorging & bescherming voor normaal en dik haar!
Ik was er eerst en vooral heel blij mee omdat het perfect is voor dik haar!
Je vindt tal van producten voor fijn en futloos of normaal haar, maar ik heb echt een dikke, zware bos en daar vind je niet zo snel iets specifiek voor!

De nieuwe Pantene Pro-V werkt in 4 stappen:
Shampoo (€3.89 voor 250ml)
Deze heeft een reinigende en gladmakende formule, dus ideaal voor een glanzende en schitterende look, helpt kroes in het haar te controleren en zorgt voor onweerstaanbaar glad haar.
De shampoo (als ook de rest van de producten) heeft de heerlijke typische Pantene geur (wich I love).
Je hebt niet veel product nodig om het haar te doen schuimen en het voelt onmiddellijk proper aan.
Eens uitgespoeld voelt het haar wel een beetje stroef, dus de conditioner en masker komen zeker van pas.


Conditioner (€3.89 voor 200ml)
De conditioner is een belangrijke tweede stap naar glad haar. Verandert beschadigd, weerbarstig, kroezig haar in haarlokken die er gezond en zacht uitzien.
Mijn haar voelt na deze stap echt heel zacht, en dat blijft ook zo nadat het is afgedroogd. Het ruikt lekker, het glanst en het is zacht, een win-win voor mij!

♦ 2 min grondig herstellend masker (€7.59)
Het 2 minute Deep Repair haarmasker voedt en herstelt je haar en houdt kroes onder controle. Niet enkel zijn je haren hierdoor gladder, maar ook beschermt tegen invloeden van buitenaf.
Dit masker gebruik ik niet elke keer wanneer ik mijn haar was (dat is om de andere dag), maar ongeveer één maal per week.
Het potje opent met een deksel die je moet openvouwen, altijd wel handiger dan een deksel die eraf neemt (want waar moet je daar dan mee naartoe onder de douche).

♦ Hitte beschermende glans spray (€7.59)
Last but not least, deze hitte beschermende glans spray. Iedereen die warmte gebruikt om zijn haar te drogen of stylen (denk maar aan een krultang, stijltang en zelf gewoon de haardroger), zou moeten weten dat dit eigenlijk niet goed is voor je haar. Je haar wordt droger en gaat ook makkelijk splitsen. En dat willen we natuurlijk vermijden.
Dus ideaal voor dat extra beetje glans in je haar, waarbij het tegelijkertijd beschermt wordt tegen de warmte!

Ik ben heel tevreden van de producten, ze zijn perfect voor mijn dik haar, geven glans en mijn haar voelt lekker zacht en ruikt lekker (ik krijg vaak reacties uit mijn omgeving met de vraag, je haar glanst zo mooi, hoe komt dat of welke shampoo gebruik je? So here you go).

Wat denken jullie van deze producten? Heb je ze al gespot in de winkel of uitgeprobeerd?

14 opmerkingen:

 1. Ik vond ze ook fijn werken voor mijn fijn haar! En dat deksel van het masker is superhandig hè.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waauw! Wil ze allemaal proberen!!! Ken je soms de prijzen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dus jij bent ook gezegend met een dikke bos? Ik ook:) wat fijn dat daar nu ook een specifiek product voor is. Dat wil ik zeker uit proberen! Weet jij heel toevallig of het ook in Nederland verkocht gaat worden?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben al op zoek geweest naar de spray maar ik heb hem nog niet gevonden !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh fijn, mijn shampoo is net op en wil eens een nieuwe proberen (want afwisselen is goed) dus ik denk dat ik voor deze ga gaan! Leuk die combinatie tss dik haar en gladmakend: net wat ik nodig heb. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mijn oog viel gisteren in delhaize toevallig op die spray, nu ik dit artikel gelezen heb ga ik 'm zeker eens aankopen, het hele gamma eigelijk want ik heb namelijk hetzelfde haartype als jou, must-try-out! ;-) Er is geen beter gevoel in de wereld dan je haar die piekfijn in orde is!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb de producten nog niet uitgeprobeerd. Vroeger kon ik de haar producten niet goed verdragen; ik zou ze nu nog wel eens heel graag willen uitproberen. De producten zien er in ieder geval super uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ Sofie, oh ik was de prijzen er vergeten bijzetten, heb het aangepast :)

  @Inique, ze zijn in Nederland nog niet verkrijgbaar maar dit zal waarschijnlijk wel nog komen.

  @ Redhotjillypeppers: ik heb ze inderdaad ook al in de delhaize gezien!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb deze productjes vandaag aangekocht en onmiddelijk gebruikt en ben er erg tevreden over! vooral de spray voor extra glans en bescherming is super!

  Bedankt voor de leuke tip.
  xx Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Graag gedaan, blij dat jij er ook zo tevreden over bent!! Mijn shampoo is al bijna op :(
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Net gewkocht bij de Action voor 1,69 (het haarmasker in een tube). Benieuwd of het mijn dikke haar kan verzorgen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Twee maal gebruik en ik ben volledig tevreden, werkt perfect bij dik haar.

   Verwijderen
 12. Ik heb de tubeversie van het masker van de Action (onder de 2 euro voor 200 ml) en ik ben verrukt want de laatste tijd was mijn haar droog en pluizig door het kleuren en na 2x gebruik is het weer zacht en niet pluizig ondanks dat ik stevige slagen/krullen heb...ik ben fan en ga nog even inslaan bij de Action.

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake