Mogelijk gemaakt door Blogger.

Birthday Wishlist Material

Eind deze maand is het mijn verjaardag (ja, de laatste dag van juni, whoop whoop). En aangezien die toch dichterbij komt, is het misschien eens handig om een wishlist op te stellen ;).

Philosophy-lover that I am, is deze Birthday Girl toch het ideale cadeautje voor een verjaardag :).
(Al ben ik tevreden met eender wel product van het merk ;))

Deze stond al op mijn kerst-lijstje (maar de kerstman is me vergeten :p), maar de KitchenAid in deze nieuwe zomerkleurtjes (turkoois en parelmoer) vind ik ook supermooi!!

Ik heb eigenlijk al een hele grote parfum-stash (moet ik misschien ook eens een artikeltje over maken?), maar sinds ik een sample heb van deze roze DKNY Pink Macaroon van de Sweet Delicious collectie, gebruik ik hem echt vaak! Een full-size zou meer dan welkom zijn in mijn collectie!

En nu we toch over parfums bezig zijn, deze Miss Dior ziet er gewoon supercute uit met haar strikje en ik heb al zoveel goeds over de geur gehoord, win-win dus ;)

Ik ben helemaal gek op fijne armbandje, die je dan met verschillende bijeen kan combineren. Deze van het merk O! Jewelry vind ik superleuk omdat je het met de namen van je dierbaren kan laten graveren, wat het toch een personal touch geeft! (meer info op o-jewelry.be)

Ik heb het tegenwoordig heel erg voor BB Creams, en deze van Estée Lauder zou ik ook dolgraag eens willen uitproberen! Misschien eerst een gaan testen in de winkel!


Deze macaron-doosjes staan ook hoog op mijn verlanglijstje, al heb ik helemaal geen idee waar ik ze kan halen!! Pretty right!

Last but not least, ik ben tegenwoordig een verzamelaar van schattige bordjes, plateau'tjes, ... om dessertjes, koekjes, ed. op te leggen. Dus cute plates zijn hier ook altijd welkom!

Ik heb waarschijnlijk nog een hele hoop die ik erbij zou kunnen zetten, maar ik zal het toch maar hierbij laten!
You like my wishlist?
Maar hé, met een zoen en een happy birthday-liedje ben ik ook al blij hoor :D
Petra x