donderdag 24 november 2011

Holiday Cravings

De feestdagen zijn bijna in zicht (volgende maand is het al kerstavond!!).
Misschien is het wel eens handig om leuke cadeau-ideetjes die op mijn wishlist staan op een rijtje te zetten (je weet nooit wie meeleest ;)).

Hoog op mijn keukenverlanglijstje, een KitchenAid mixer, een echte eyecatcher in de keuken en superhandig ook tijdens het cupcakes maken!

Ik liet het jullie al weten, de producten van Philosophy komen in februari naar ons land, maar hun kerstcollecties zijn altijd superleuk!!

Misschien moet ik gewoon ook een citytripje naar een gezellig hotel in Parijs of een stylish hotel in New York aan mijn verlanglijstje toevoegen, ze hebben er zoveel leuke winkels en merken die je hier niet kan kopen.

Verder zou ik heel graag eens een degelijke spiegelreflexcamera willen, al heb ik geen idee voor welke ik dan het best zou moeten gaan! Tips iemand?

En aangezien ik dan toch op de duurdere toer ga, een iphone en ipad kan ik ook best wel gebruiken :)

Niet direct zo verrassend, maar altijd leuk om te krijgen zijn cadeaubons van je favoriete winkels, dan kan je gewoon gaan kopen wat je graag ziet.
Bij mij mag dat zijn H&M, Zara, Forever 21, Ici Paris XL, MAC, ...

Het Kirilove boek van Tiany Kiriloff zou ik ook graag onder de kerstboom willen vinden :)

Ik kan wel nog een paar dingen toevoegen, maar ik laat het nu voorlopig al bij dit, hehe! Ik zou al blij zijn met één iets van mijn lijstje ;).
Wat staat er bovenaan jullie christmas-whislist?

26 opmerkingen:

 1. Jouw lijstje is zowat de mijne haha! Die Kitchen Aid wil ik ook, waarom is dat zo duuuuuur? :(((

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik denk dat we ongeveer hetzelfde op ons lijstje hebben staan: nyc, iphone, kirilove! het boek is al binnen. misschien een iphone in nyc! leuke post

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooh leuk idee om eens te doen, dit wordt zeker ook mijn volgend blogje.

  En wat betreft spiegelreflex , ik heb een Canon EOS 450D. En ben er heel content van. Dus canon kan ik je zeker aanraden.

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke wishlist! Dat boek van Tiany heb ik en vind het echt leuk tot nu toe, handige tips en al :D

  Op mijn wishlist staat de complete DV box van Harry Potter <3 :D *wishes*

  BeantwoordenVerwijderen
 5. adidas-shoes ..de ballerina's met vleugeltjes, de honeymoonboots of de andere botjes :)
  En als ik echt extreem mag doen.... Een macbook!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. haha ik ben dit net ook aan het schrijven. Dus mijn wishlist komt eraan!! :) Die kitchenaid is een super mooie kleur! En alles op je verlang lijstje lijkt me heel leuk!! Hopelijk krijg je heel veel van je verlanglijstje!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik denk dat een nieuwe camera ook bovenaan mijn wishlist staat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een iphone en ipad zou ik ook nog wel wllen ! Philosophy heeft erg leuke verpakkingen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw wat een prachtige wishlist! Die KitchenAid mixer lijkt me ook een musthave! En Philosophy zijn erg mooi daar ben ik zeker ook benieuwd naar. Ik hoop ook dat je ooit een citytrip mag maken naar 1 van die steden. Wellicht heb ik nog plek voor de heenreis in mijn koffer alleen de terugreis wordt een probleem :P

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke wishlist! Ik wil ook een iPad. Ik heb al een iPod en iPhone4, hihi. Ik word langzaam een Apple freak, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die producten van Philosophy zijn echt super cute! En dat boek van Tiany wil ook zoooo graag hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ooh, wat een leuke wishlist! Wil dan ook alles wat erop staat behalve de camera zelf hebben :) Ik ben heel tevreden van mijn Canon Eos trouwens! En in het vervolg kan ik misschien meteen bij limited editions een alert verspreiden zodat jij ook weet welke je uit de kruidvat moet meenemen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Even een inside tip over de KitchenAid! Ik verkoop die namelijk in onze familiezaak (www.byttebier.com) en laat je graag even weten dat er een actie loopt van KitchenAid. Als je voor 31 december een artisan koopt krijg je er een gratis mengbowl (twv € 75) en een felxibele menghaak (twv € 29) gratis bij! Aanrader dus als je deze zou overwegen! :) Dit gewoon even ter informatie :D Wij hebben trouwens dat ijsblauw in de winkel en ik moet zeggen, hij is nog mooier dan op foto! :)

  Anyway, ik vind je blog super, neem eens een kijkje op de mijne als je zin hebt!

  msaprilfish.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Jouw wishlist lijkt héééél erg goed op de mijne ! En ik heb nog geen eigen keuken maar zo'n Kitchenaid wil ik ook graag hoor. Een nieuwe camera staat het hoogst op de wishlist, liefst een spiegelreflex. Ik ben de Nikon D3100 aangeraden geweest, een prime DSR voor beginners :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heerlijk lijstje, alleen de iPad heb ik... dus àl de rest is ook meer dan welkom, haha. Een tripje New York blijf ik precies maar uitstellen, misschien moet ik er toch maar eens een gedacht van maken en gewoon gààn.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. *zucht* weer ideetjes gekregen voor de mijne, die alsmaar langer aan 't worden is!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Mooie wishlist! Helemaal bovenaan mijn wishlist staat een digitale spiegelreflex camera. Die heb ik mezelf beloofd. Ik ben er alleen nog niet uit welke. Dat wordt binnenkort een avondje internet afstruinen en reviews kijken. En natuurlijk de decemberaanbiedingen goed in de gaten houden. Ik twijfel tussen een Canon en Nikon, denk dat Nikon toch een kwalitatief betere camera is dan Canon maar ook wel erg prijzig..

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuke lijst! Erg jammer dat die Philosophy producten niet te verkrijgen zijn.
  Op mijn lijst staat de cupcake dagcrème, de MJ hillier handtas, Swarovski of Sabo charms en de statement necklace die laatst bij H&M uitkwam.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. oeee leuke wishlistt! Die mixer is zooo gaaf!!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Fijne wishlist! Zelf hou ik enorm van dit soort lijstjes opstellen, gewoon om te dromen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Leuke post!
  Goh nen nieuwen iphone, kleding, reisje, beautyproducten mogen altijd mijn kant passeren ..

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Hehe, op mijn lijstje staan een iPhone en een citytripje Parijs/New York ook hooog! :D
  Verder wil ik graag een rijdende wekker, zodat ik effectief uit mijn bed moet komen om het af te zetten en ik niet meer te laat kom..
  Een nieuwe Longchamp shopper en een paar Uggs staan er ook nog op!
  Lekker duur :D
  Maar hoogstwaarschijnlijk ligt de DVD-box van seizoen 3 van Gossip Girl onder de kerstboom dit jaar :D (om die koude winderdagen door te komen!)

  Ik hoop voor jou alleszins dat er iets van je lijstje onder de boom terechtkomt! :D

  x Evi

  BeantwoordenVerwijderen
 23. het had mijn lijstje wel kunnen zijn... de keukenmachine zou ik wel heel erg willen hebben. Echt de machine die je zou moeten hebben als keukenprinces.

  Een spiegelreflexcamera heb ik al. De sony a230. Ik wil er wel een nieuwe lens bij kopen. Even door sparen.

  Ipad wil ik niet maar iphone wel natuurlijk. Maar pas over 2 jaar, ik heb pas een nieuwe gekocht...

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 24. wat een zalige X-mas Wishlist Petra! Een tripje naar New York zie ik anders ook wel zitten :-)
  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Fijne wishlist! Het Kirilove boek en de Philosophy spulletjes wil ik hier ook wel onder de kerstboom vinden :-)

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram