Mogelijk gemaakt door Blogger.

Biotherm Skin Vivo Uniformity

Na een bepaalde leeftijd is het toch belangrijk om dagelijks verschillende crèmes te smeren om je huid te beschermen tegen veroudering en verlies aan stevigheid.
En wie heeft daarbij ook niet graag een stralende effen teint, zonder roodheid en vlekken.
Als dit daarbij nog eens allemaal uit éénzelfde potje komt, is het echt wel goed en handig meegenomen.

Dit vind je vanaf nu allemaal terug in de Skin Vivo Uniformity lijn van Biotherm, bestaande uit een dagverzorging en een concentraat.

De Skin Vivo Uniformity is de oplossing voor vijf onregelmatigheden, die de huid opnieuw egaal en zichtbaar jonger maakt.

Huidveroudering is niet enkel rimpels, maar ook textuur, teint en uniformiteit van de huid, zoals vlekken, roodheid, doffe teint, ruwe huid en een verlies aan elasticiteit.
De Skin Vivo Uniformity maakt komaf met tekenen van veroudering, een oneffen textuur en een onregelmatige teint en maakt het gezicht opnieuw zichtbaar en stralend jong. Beschermt ook tegen de dagelijkse UV-stralen.

Up to the test...
Skin Vivo Uniformity Texture & Tone Reversive Moisturizer
(verkrijgbaar voor normale/gecombineerde huid en droge huid)
Een dagverzorging die onregelmatigheden van de huid zichtbaar hersteld, met SPF15, om de huid aan de bron te beschermen.
Rode vlekjes en pigmentvlekken lijken te verminderen, de teint oogt opnieuw stralend, de huid voelt gladder aan en de elasticiteit verbeterd.

Eerst en vooral de dagcrème ziet er echt luxueus uit in zijn spiegelverpakking, en hij ruikt ook superlekker.
Heel belangrijk punt altijd voor mij, mijn huid reageert er niet op, en de crème voelt ook heel aangenaam. Hij voelt rijk aan en mijn huid voelt gevoed, maar helemaal niet vettig ofzo, ideaal dus nu het weer wat kouder wordt.
Ik heb wel de indruk dat mijn huid er stralender uitziet, meer egaal.
Het is voor mij echt wel de perfecte dagcrème geworden. Of hij echt tekenen van veroudering aanpakt, dat is me nu niet echt zichtbaar, maar hij beschermt er wel tegen, dus dat is alvast al een positief punt.

♦ Skin Vivo Uniformity concentraat tegen pigmentvlekjes
Een serum met een zeer hoge concentraat verhelderende en gladmakende bestanddelen, die vlekken (veroudering, zon, ...) efficiënt bestrijdt.

Dit concentraat is veel lichter dan de dagcrème en die gebruik je ook best niet op het volledige gelaat, maar daar waar je meer pigmentvlekken of rode vlekjes hebt.
Het is heel licht en wordt dan ook meteen in de huid ingetrokken.
Komt in een handige tube om makkelijk plaatselijk aan te brengen, maar ik doe er altijd gewoon een beetje van op men vinger.

Te koop bij de parfumerie
Dagverzorging, 50ml: €69.20
Concentraat, 15ml: €35.59

Wat denken jullie ervan?
Geen idee of je er effectief jonger door uitziet, misschien moeten jullie eens mijn leeftijd proberen raden dan :).