Mogelijk gemaakt door Blogger.

New in

Vandaag zet ik op een rijtje enkele spulletjes die ik afgelopen weken kocht, kreeg of won!

Eerst en vooral, ik ging vorige week eens vlug langs de Meir en één van mijn favoriete winkels als in daar ben, is Forever 21.

Ik kocht er enkele cardigans (Yes, I'm a cardigan-addict, does that make me old :p), ik vind ze superhandig om te gaan werken.
Een warme sjaal (en ze hadden nog leuke kleurtjes, hmmm, ik moet terug!)
En ik ben een sucker voor strikjes, dus een leuk truitje met een bow en een armband gingen ook mee naar huis!!

Ik had nog een bon van Steve Madden, ik was al een paar keer binnen gegaan maar nooit echt mijn favoriete paar gevonden, ofwel was mijn maat er juist niet.
Toen ik deze zag staan, en ze verrassend goed zaten, gingen ze ook mee naar huis én ben ik maar liefst 11cm groter :).

Nog een paar schoenen haalde ik bij Avance, ik had daar nog een bonnetje van en via Project Blogway heb ik met 2 challenges ook elke keer een bon van Avance gewonnen, dus kon ik deze samen gebruiken om een leuk paar laarsjes te kopen. Eens niet in het zwart, en ze zijn ook heerlijk warm voor komende winter, want ze zijn helemaal gevoerd met wol (je ziet het bovenaan een klein beetje uitsteken).

Mijn favoriete parfum is en blijft DKNY Women, en aangezien hij bijna leeg is kocht ik hem in een setje met een bodylotion bij!

Via een winactie op Redhotjillypeppers won ik deze leuke armband!

En via een wedstrijd op Elle.be, won ik enige tijd geleden een waardebon van €75 euro voor de webshop Welikefashion.com. Eindelijk heb ik er een bestelling gedaan.
Ik kocht er, ja weeral, een cardigan, van Soaked in Luxury, en een supermooie armband, van AlphaBeta!

Wat vinden jullie van men spulletjes?