Mogelijk gemaakt door Blogger.

Clinique Chubby Stick Chunky Cherry

Eén van mijn favoriete lipproducten is en blijft de Chubby Stick van Clinique in Whoppin' Watermelon, een heel mooi roze kleurtje. Aanwezig maar toch subtiel, verzorgend maar toch met een leuk kleurtje en heel zacht!
Hij gaat overal met me mee naartoe in men handtas.
Er zijn natuurlijk nog kleurtjes beschikbaar, zoals deze Chunky Cherry.


Toen de rode Chubby Stick in de bus viel dacht ik eerst, dit is helemaal niet mijn stijl, maar net als bij de roze lijkt deze ook veel feller dan hij eigenlijk is.
Je kan de kleur natuurlijk iets meer opbouwen, maar ik vind hem best mooi als hij zacht is aangebracht.

De Chubby Stick bevat Sheaboter, Mangopittenboter en jojobaolie die je lippen hydrateren en beschermen en daardoor zijn ze heerlijk zacht, soepel en comfortabel.
Aan de onderzijde gewoon naar buiten draaien en daarna terug om hem veilig op te bergen.

Verkrijgbaar bij de parfumerie voor €17.30

Vanaf nu kan je me dus ook af en toe eens met iets rodere lippen spotten.
Maar ik hoor je denken, bij de foto's van de PR-days gisteren zag ik toch héél rode lippen. Nu, daar zit een verhaal achter! Ik moest die avond naar een rockabilly-feestje, en toen ik bij mijn laatste post mocht plaatsnemen op de make-up stoel van MAC- makeupartieste Elke, vroeg ik enkele tips passend bij het thema. Ze gaf me direct rode lippen, donkere wenkbrauwen en een winged eye :)
Geen weg meer terug dus, en mijn Chunky Cherry kwam dan ook prima van pas om mijn lippen bij te werken wanneer ik 's avonds moest vertrekken!

Wat denken jullie van rode lippen?
Kiezen jullie zelf voor de felle of toch eerder voor subtiel?