Mogelijk gemaakt door Blogger.

FitFlop Sneakers, put to the test!

Jullie hebben waarschijnlijk allemaal al gehoord van het merk FitFlop.
Hun slogan is 'Get a workout while you walk', dat is misschien wel wat veel van het goede, maar ik zal jullie wel wat toelichten wat Fitflops nu precies zijn en doen, en mijn eigen ervaringen natuurlijk.

De FitFlop bevat de spierversterkende Microwobbleboard-technologie, die de activiteit van je voet-, been- en rugspieren bij elke stap verhoogt.
Bovendien verdeelt FitFlop de druk op je voetzool beter, wat helpt tegen pijnlijke voeten bij het stappen.

Maak je dus geen illusies, je gaat er dus niet van vermageren, of echt fit van worden, maar je zou er dus je spieren mee versterken en je houding aanpassen waardoor je ook minder pijn hebt bij het stappen, maar ook in je rug, knieën, heupen, enz.

Denk nu ook niet, oh nee, van die vreselijke orthopedische schoenen (waarmee ik eigenlijk niet mee gezien wil worden), maar ze zien er echt wel hip uit. Ik denk dat de meeste mensen daar misschien echt een verkeerd beeld van hebben, maar de speciale zool wordt ook zo in de schoen ingewerkt, dat je daar echt niets meer aan ziet. Ze komen ook in leuke kleuren, prints en modellen, sandaaltjes voor de zomers, boots voor de winter en daarnaast ook lage en hoge sneakers.

Ik ben vooral fan van hun slippers en hun sneakers.
Ik heb er zelf de Supersneaker High in metalic zilver, echt heel leuke vind ik, en zo heb je er bijvoorbeeld ook met leopard print!

Ik draag eigenlijk heel weinig platte schoenen of sportschoenen. Voor op het werk eens gans de dag rond te lopen, kies ik in de winter wel voor platte enkellaarsjes. Maar deze FitFlops zijn ook ideaal.
Ik zie er alvast iets sportiever uit, maar hé ik draag vooral skinny jeans op het werk, en die passen daar best goed bij.
Ik heb een heel zwakke rug (en ook een slechte houding), en ik moet echt eerlijk toegeven dat ik met de FitFlop sneakers echt minder pijn heb in mijn rug na een volledige dag werken. Ik merk ook dat mijn houding beter is en ze zitten ook echt makkelijk.

De Metalic Supersneaker High kostten €129.95

Wat denken jullie ervan?