Mogelijk gemaakt door Blogger.

Get to know me a little bit better! Q&A, the Answers!

Ik postte vorige week een artikeltje waarin jullie al jullie vragen aan mij kwijt konden! Ik vond het best wel leuk om al jullie vragen te lezen, dus ik zal ook mijn best doen om ze te beantwoorden :)

Jullie mochten ook tips achterlaten over welke artikels je hier graag eens zou zien verschijnen.
Leuke tips hierbij waren:
- Welk kledingstuk is een aanrader en welk een NoNo voor mij! 
Ik kan dat natuurlijk niet voor iedereen apart beschrijven, maar ik ga zeker eens werk maken van een artikeltje van wat je het best of juist niet draag volgens type.
- Een kijkje in je dressing of huis, hoe je alle toffe kledij organiseert.
Ik ben zeker van plan aan de hand van enkele sneak peek foto's jullie een kleine home-tour te geven!
This is not my house, I wish ;)

En dan nu jullie vragen:
- Hoe maak je mooie productfoto's en dergelijke?
Ik neem foto's met de Sony Bloggie en probeer altijd op degelijk daglicht te wachten. Dan neem ik ineens veel foto's. Ik zet de producten meestal op tafel tegen een egale achtergrond, of op een taartenstandaard of zo. Vaak zit ik ook gewoon aan de achterdeur, omdat ik dan goed daglicht heb.
Ik heb ook een mini-fotostudio, maar maak ik niet zoveel gebruik van, misschien haal ik die terug meer uit in de winter!
Ik moet misschien eens een artikeltje maken, behind-the-scene tijdens het foto's nemen :).

- Wat is je favoriete make-upmerk?
Goh, da's een moeilijke. Ik gebruik wel verschillende merken waar ik tevreden van ben.
Ik vind tegenwoordig de producten van Clinique heel goed. Ook de oogschaduw van Sleek en MAC gebruik ik vaak.
Voor gezichtspoeders en blushes neem ik het meeste naar MAC en Shiseido.

- Op twitter zie ik regelmatig foto's van heerlijke cupcakes passeren. Maak je die enkel voor familie en vrienden of kan iedereen hiervan genieten?
Ik maak die oorspronkelijk inderdaad voor onszelf, familie, vrienden en collega's maar ik heb ze nu al drie maal op bestelling gemaakt.
Dus iedereen kan er eventueel van meegenieten, maar dan moet je ze wel kunnen komen ophalen (of niet te ver weg wonen), want verzenden dat zou niet echt goed komen ;)

- Hoe ben je begonnen met je blog?
Hoe lang ben je al bezig en vind je het nog steeds zo leuk?
Doe je het enkel voor het plezier of zou je er ook nog iets anders mee willen bereiken?
Ik ben mijn blog begonnen door het dagelijks lezen van Sofie's blog Fashionata. Ik vond het zo leuk om tips en tricks te lezen, nieuwe ideetjes op te doen en spulletjes te leren kennen.
Na een tijdje begon ik zelf na te denken over ideetjes, zo van 'hé dit zou een leuk blogpostje zijn', en daarom ben ik met mijn blog begonnen.
Sprinkles on a cupcake bestaat in januari 2012 twee jaar, en na al die tijd vind ik het nog altijd superleuk!! Nog meer dan in het begin, want naarmate je meer volgers en vaste bezoekers hebt, krijg je ook meer contact met mensen en zo leerde ik ook andere blogs kennen, en vind het altijd leuk om daar te gaan bijlezen.
Het is eigenlijk mijn grootste hobby, en doe het echt met veel plezier, want er kruipt natuurlijk wel wat tijd in!
Het zou natuurlijk superleuk zijn een job in die richting te doen, of in een leuk cupcake-huisje zie ik mezelf ook wel werken, maar dat is oorspronkelijk toch niet de bedoeling!

- Wat doe je als werk? Hoe gaat het eraan toe op een 'standaarddag' at work bij jou?
Zoals Freya bij de comments al dacht, werk ik inderdaad als begeleidster in een kinderdagverblijf (helemaal niet zo glamoureus enzo, mijn kledij worden er af en toe wel eens besmeurd met melk en fruitpap :p), bij kindjes van 0 tot 3 jaar.
Het gaat er vaak druk aan toe, en ik ga wel eens met hoofdpijn naar huis, maar de kindjes kennen je al snel heel goed en zijn meestal wel schattig en lief!
Door de verschillende leeftijden is er altijd wel iets te doen op een standaarddag. Baby's te slapen leggen, eten geven, verzorgen, ... de grotere kindjes dan meer laten spelen, zelfstandig laten worden, enz.

- Heb je een vriend? Hoelang zijn jullie al samen?
Ja, ik heb een vriend :). En we zijn al meer dan 12 jaar samen!!
Dat begint al te tellen hé, we zijn dan ook High School Sweethearts :)

- Heb je hobbies?
Ik heb eigenlijk heel weinig tijd voor hobbies, working mom that I am.
Op sommige dagen kijk ik soms geen tv (al staat hij dan wel op als ik op de laptop zit).
Mijn blog is eigenlijk mijn grootste hobby en het meeste van mijn vrije tijd, vooral 's avonds, steek ik daarin (foto's nemen, artikels schrijven, mailtjes sturen en beantwoorden, blogs bezoeken,...).
Verder ga ik graag eens op stap met mijn zoontje naar de speeltuin of gaan winkelen, of met men gezinnetje een namiddag naar zee of zo (als het weer goed zit) of gewoon gezellig thuis blijven!

- Heb je tattoos (behalve die op je arm van je zoontje)?
Ik heb enkele een kleine tattoo op mijn pols, met de naam van mijn zoontje, en verder niets.
Ik ben voor mezelf eigenlijk niet zo voor tattoos, maar die polstattoo wou ik echt heel graag en ik heb er nog geen moment spijt van!
Voor wie hem nog niet gezien heeft:


- Wat is je favoriete muziek?
Ik heb niet echt een vaste artiest die ik graag hoor, maar zowat pop, rock, r'n'b muziek zoals Beyoncé, Usher, Katy Perry, Bruno Mars, ...

- Wat zou je doen moest je de lotto winnen? Saver, spender, lover, carer, ...?
Is inderdaad een moeilijke. Het is natuurlijk te zien hoeveel ik zou winnen, hehe!
Ik zou absoluut een groot deel sparen, maar er mag wel eens wat uitgegeven worden ook, een mooie reis, een shoppingdagje(s) waarbij je niet aan je bankrekening moet denken, een groot huis met grote tuin, ...
Misschien dan ook het risico nemen voor een andere job, één die ik echt supergraag zou willen doen!

Hopelijk vinden jullie het leuk om te lezen!!
En nog meer vragen en tips, let me know!!