Mogelijk gemaakt door Blogger.

Holiday Cravings

De feestdagen zijn bijna in zicht (volgende maand is het al kerstavond!!).
Misschien is het wel eens handig om leuke cadeau-ideetjes die op mijn wishlist staan op een rijtje te zetten (je weet nooit wie meeleest ;)).

Hoog op mijn keukenverlanglijstje, een KitchenAid mixer, een echte eyecatcher in de keuken en superhandig ook tijdens het cupcakes maken!

Ik liet het jullie al weten, de producten van Philosophy komen in februari naar ons land, maar hun kerstcollecties zijn altijd superleuk!!

Misschien moet ik gewoon ook een citytripje naar een gezellig hotel in Parijs of een stylish hotel in New York aan mijn verlanglijstje toevoegen, ze hebben er zoveel leuke winkels en merken die je hier niet kan kopen.

Verder zou ik heel graag eens een degelijke spiegelreflexcamera willen, al heb ik geen idee voor welke ik dan het best zou moeten gaan! Tips iemand?

En aangezien ik dan toch op de duurdere toer ga, een iphone en ipad kan ik ook best wel gebruiken :)

Niet direct zo verrassend, maar altijd leuk om te krijgen zijn cadeaubons van je favoriete winkels, dan kan je gewoon gaan kopen wat je graag ziet.
Bij mij mag dat zijn H&M, Zara, Forever 21, Ici Paris XL, MAC, ...

Het Kirilove boek van Tiany Kiriloff zou ik ook graag onder de kerstboom willen vinden :)

Ik kan wel nog een paar dingen toevoegen, maar ik laat het nu voorlopig al bij dit, hehe! Ik zou al blij zijn met één iets van mijn lijstje ;).
Wat staat er bovenaan jullie christmas-whislist?