Mogelijk gemaakt door Blogger.

X-MAS Partycollectie van Rimmel

Ik liet jullie hier al weten dat Rimmel een X-Mas Partycollectie uit heeft voor de feestdagen.
Hier zitten enkele nieuwe producten, gecombineerd met reeds bestaande producten uit de Rimmel-lijn voor een echte partylook.

Naast metallic kleuren zijn roodtinten dit seizoen heel belangrijk. Rimmel kiest voor een mix van de glamour en elegantie van de jaren veertig met de discoglitter van de jaren tachtig, wat zorgt voor een subtiele uitstraling, dat toch een tikkeltje brutaal is.

Kies daarbij voor smokey eyes, waar de HD Glam'Eyes Quad Eyeshadow in de kleuren Royal Blue en English Rose perfect voor zijn. Twee oogpaletjes met vier verschillende kleuren. Ik vind het supermooie kleuren en ook de kwaliteit van de oogschaduw is heel goed en gepigmenteerd.

Om deze zwoele ooglook te versterken gebruik je hierbij de Exaggerate Eyeliner Black om de ogen te omlijnen.

Eindig je look met de twee-in-één mascara, de Day2Night, verkrijgbaar in Black en Extreme Black, waar je met één enkel borsteltje twee verschillende looks kan creëeren, kies voor volume of lengte.
Ik gebruikte de 'Extreme Black', eerst met de 'lenght', dan de 'volume'-borstel.
De kleuren van de oogschaduw zijn van het 'English Rose' palet.

Kerstmis is ook de perfecte tijd om de nieuwe kleuren van de Lycra Memory Nailpolish te dragen, Ultra Violet en Riviera Red. Rood is altijd een stijlvolle kleur, kan je niet mee misdoen tijdens de feestdagen, maar het paars doet me nu niet zo aan kerst enzo denken, wel mooie kleur, maar voor mij meer voor de lente.
De nagellak lakt heel makkelijk, door het brede borsteltje, droogt snel en blijft ook lang zitten (al is het geen 10 dagen).

Ook nieuw in het nagellak-gamma is de Crack Your Colour Crazy Top Coat, een crackle-topcoating, verkrijgbaar in twee kleuren, Black Graffite en Silver Clash, waar je eigen gekozen kleur nagellak doorheen schijnt.
Ik ben er nog steeds niet fan van, maar kan je wel leuke effecten mee bekomen.

Verkrijgbaar vanaf december 2011
Crackle Crazy Topcoat €6.99
Lycra Memory Nailpolish €6.99
Glam'Eyes HD Quad Eyeshadow €11.99
Day2Night Mascara €12.99
Exaggerate Eyeliner €7.49

Wat vinden jullie van de collectie? Gaan jullie het gaan bekijken in de winkel?
Ik ben vooral fan van de oogschaduwpaletjes.