Mogelijk gemaakt door Blogger.

Sneak peek Spring Summer 2012: Beauty/make-up

Jullie kregen hier al een overzichtje van de accessoires en schoenen die we voor de lente-zomer 2012 mogen verwachten.
Vandaag zet ik enkele leuke en nieuwe beauty/make-up nieuwtjes op een rijtje die we volgend jaar mogen verwachten.
Kijk eens eventjes mee (once again, picture overload ;)):
Ici Paris XL heeft sinds dit jaar een eigen lijn met verzorgingsproducten op de markt, zowel voor het gezicht, de handen als een volledige reeks bad- en doucheproducten.
Vanaf februari 2012 voegen ze bij de Only You lijn ook nog eens nagellak toe aan de collectie, die zal bestaan uit een basiscollectie van 25 lakjes, en per seizoen komen daar ook nog eens 5 limited edition lakjes bij, zoals deze die vooraan staan.
De kleurtjes zullen voorzien zijn van leuke namen (altijd leuker dan nr 9 ofzo), hebben een breed borsteltje, wat het makkelijk maakt om te lakken en zullen €5,50 kosten!

Eén van de bestsellers van Kiehl's, de Creme de Corp, een zalige bodylotion voor een zachte huid, in een nieuwe limited edition in samenwerking met Jeff Koons.
Op de achtergrond recht zie je een klein blauw tubetje (geen foto van dichtbij, sorry), maar dit is de Midnight Recovery Eye, een nieuw product van Kiehl's die volgend jaar uitkomt, die de dunne huid onder de ogen 's nachts aanpakt tegen wallen en gaat verstevigen.

John Frieda komt dan weer met een nieuwe verpakking bij de Frizz-Ease, Sheer Blonde en Brilliant Brunette producten.

Ik maakte ook voor het eerst kennis met het merk Caudalie, verzorgingsproducten die antioxidanten van druiven bevatten. Het merk sprak me eigenlijk wel aan toen ik de producten zag en de uitleg hoorde, dus ik maakt er zeker eens een apart postje van om jullie wat meer uitleg te geven.

Ook bij Make-upmerk Rimmel staan er enkele nieuwe spulletjes op ons te wachten.
Nog voor dit jaar volgt een nieuwe X-MAS Partycollectie, maar die producten krijg je deze week uitgebreid te zien in een apart postje.
Volgend jaar mag je er een nieuwe foundation verwachten, de Rimmel Wake Me Up Foundation, met een anti-fatigue effect + radiant glow, vol reflecterende bestanddelen. Ik testte hem al even op men hand, hij zag er goed uit en rook ook heerlijk! Deed me wat denken aan een BB-cream.
En daarnaast een nieuwe mascara, de Volumeflash Scandaleyes, voor extra veel volume!!
Ik ben best benieuwd!!

Dit is het merk waar ik het meeste naar uitkijk, Philosophy, vanaf Februari 2012 voor het eerst in ons land te koop, exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL!! Jeej!!!
Ze hebben zo een leuke producten, met superleuke een heerlijke geuren en altijd zoveel leuke limited editions.

Nieuwe Rituals goodies, de houten Luxury Holder voor de mini Eau de Parfum, 
en enkele nieuwe skin care mini setjes!

Helemaal in de kerstsfeer met de producten van L'Occitane
Heerlijke geuren bij de lijnen van Délice des Fruits Citron & Clementine en Délice des Fleur Rose & Violette en de valentijnscollectie: Cherisier Princesse, hmmm, my favorite!

Last but not least, nieuwe make-up spulletjes bij MAC.
Op de eerste foto de januari collectie in samenwerking met Iris Apfel, waarbij felle lippen centraal staan.
Daarnaast spotte ik ook een deel van de Glitter & Ice Holiday Collection en enkele spulletjes van de samenwerking met Daphne Guinness voor volgend jaar, met vooral veel roze en wat paars-tinten.

Zo dit was het alweer voor beauty en make-up.
Hebben jullie enkele leuke must-haves gezien, of welke collecties willen jullie zeker gaan uitchecken?