donderdag 12 juli 2012

Estée Lauder Daywear BB Crème SPF 35

Ik was al langer benieuwd naar de BB Crème van het merk Estée Lauder, de Daywear BB Crème SPF30 (wat meer info over wat een BB Cream nu precies is, lees hier een vorig artikeltje)En nu heb ik hem eindelijk gehaald. Ik moest wel eventjes wachten om hem te beginnen gebruiken, aangezien ze me de Medium kleur hadden meegegeven in de winkel, terwijl ik de Light versie wou (maar wel super dat ze in twee kleuren verkrijgbaar zijn natuurlijk).

Deze BB Crème is een nieuwe soort van huidverzorging, een olievrije alles-in-één-crème die de huid tegelijkertijd beschermt, hydrateert en perfectioneert! Ideaal voor een gezonde uitstraling en een egale teint. 
Bevat daarnaast een SPF35, wat toch echt superhoog is, en je huid dus ten allertijde tegen de zon beschermt!

Dankzij de antioxidantmelange en de zonnebescherming is de huid optimaal beschermt tegen de eerste tekenen van veroudering. Minimaliseert onvolmaaktheden, dofheid en fijne lijntjes en maximaliseert uw natuurlijke uitstraling door een feilloze teint.

Beschikbaar in twee transparante tinten, die bij de meeste huidteints passen.
Kan afzonderlijk of onder foundation gebruikt worden.
Light - Medium

Up to the test:
Eerst en vooral, ik vind de verpakking er heel mooi en luxueus uitzien, zoals we van Estée Lauder gewoon zijn, en ja, het oog wil toch ook wat!
Daarnaast ruikt hij ook super lekker, heel erg fris en aangenaam.
Maar nu over naar de echte test, want hoe hij er op het gezicht uitziet, is natuurlijk belangrijker dan de verpakking of de geur!

Ik ben fan! Hij voelt heel aangenaam op mijn huid, heel licht en daardoor voelt mijn huid ook wat gevoed aan.
Hij is niet zo heel dekkend, wat ik iets minder vind. Op plaatsen die wat extra coverage kunnen gebruiken ga ik nog een tweede keer met wat BB crème en ik gebruik dan ook nog een beetje concealer. Maar meer dekking in een eerste laag, zou misschien al snel te zwaar aanvoelen op het hele gezicht.
Wat ik echt super vind aan het product, is dat hij mat is en heel lang mooi op mijn huid blijft zitten. Ik merkte bijna geen enkele glansplekjes op.
Ook super is het feit dat hij een SPF35 heeft, wat ik toch heel hoog vind voor een verzorgings-/make-upproduct!

Wat denken jullie van dit product?

Estée Lauder Daywear BB Crème SPF35 - 30ml
Ik kocht hem voor ongeveer €30, bij Ici Paris XL

24 opmerkingen:

 1. Hij ziet er echt mooi uit en erg passsend voor je huidskleur. Geweldig dat hij SPF heeft!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er goed uit ! Wel fijn dat hij zo'n hoge SPF heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik denk dat ik fan ben ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijkt me goed! Enkel jammer dat hij niet zo geweldig dekt. Dat vind ik wel belangrijk bij een BB cream. Wel super van de SPF natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik denk dat het juist de bedoeling is dat hij niet perfect dekt! Als je een perfecte dekking wilt, moet je overstappen naar een foundation! Dit is echt om je huid een lichte dekking te geven, maar er toch heel naturel te blijven uitzien (zelfs van dichtbij ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja inderdaad, zou ook alweer veel zwaarder aanvoelen, en het effect van een bb creme zou direct verdwijnen dan :)

   Verwijderen
 6. Die klinkt echt als een prima BB cream. Niet zoals die Aziatische brands natuurlijk, maar toch :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Sounds good! Altijd benieuwd naar jouw mening, volgens mij stellen wij dezelfde eisen. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. eigenlijk nog een vrij goede revue... maar zeg eens eerlijk, welke vind je dan beter: die van Clinique of van Estee Lauder?

  Dekkend is die van l'oreal Nude ook niet, maar geeft wel een goede eclat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goh, moeilijk! Ik vind ze beide fijn! De Estée Lauder is wel iets matter, en blijft ook langer zo ivm die van Clinique.
   De clinique is dan wel weer iets goedkoper, terwijl er meer inzit.
   Misschien eens staaltje gaan vragen in de parfumerie, van de Estée Lauder bestaat die zeker, want ik kreeg er zelf ook eentje mee!

   Verwijderen
 9. Voor mezelf verkies ik toch nog steeds skin care eerst en nadien foundation. Ik voel me te naakt met een BB crème. Maar op klanten die niet houden van foundation en gezegend zijn met een goede huid, gebruik ik dan weer wel BB crème als alternatief. Lekker licht. Ik hou wel van de Miracle Skin Perfector van Garnier.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik gebruik ook wel eerst al mijn skincare, en daarna een BB Cream (soms met foundation erboven). Maar ik gebruik wel nog concealer en gezichtspoeders en blush, anders zou ik me ook veel te naakt voelen ;)

   Verwijderen
 10. Klinkt goed! Je hoort steeds meer goede verhalen over de BBcreams. Zelf heb ik me er nog niet aan gewaagd omdat ik niet weet hoe het staat in combinatie met sproeten waar ik er nogal veel van heb. Ik ben altijd bang voor een masker effect..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat het juist ideaal is voor een huid met sproetjes, aangezien hij net niet zo dekkend is als een foundation.

   Verwijderen
  2. Ik heb ook veel sproetjes in mijn gezicht en inderdaad - zoals Petra zegt - een BB cream is perfect voor zo'n huid. Je hebt absoluut geen masker effect!

   Verwijderen
 11. Ik heb nog geen BB-creme gebruikt maar wil dit wel eens uitproberen. Misschien dat ik deze dan ook eens kies. Ben over het algemeen wel steeds tevreden over de producten van Clinique en Estée Lauder (komen als ik me niet vergis uit hetzelfde fabriek).

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben blij dat jij er wel tevreden over bent. Zo zie je maar weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ik ben zo benieuwd naar verschillende bb creams, Heb net de garnier getest en tevreden van, maar deze vind ik wel een mooi resultaat hebben op je hand. welke vind jij de beste? deze van estée lauder?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De eerste van Garnier vond ik niet zo goed, de nieuwste moet ik nog testen, dus nog geen idee welke ik de beste vind, maar die van Estée Lauder vind ik wel supergoed, doordat hij zo lang mooi en mat blijft ivm een andere bb créme.

   Verwijderen
 14. Wauw, SPF 35 is echt ideaal voor op vakantie, wil ik! Ik heb ook niet echt dekking nodig dus voor mij zou het geen probleem zijn :) leuk om eens een positieve review te lezen ook, goed voor mijn beeldvorming :-D

  <3

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake