Mogelijk gemaakt door Blogger.

Maak je eigen vakantie fotoboek

Wij gingen in april al op vakantie naar Marrakech in Marokko (lees hier nog mijn verslagje), leuk natuurlijk om zomerse temperaturen te hebben als het hier koud, nat en meer winters dan lente-achtig was.
Maar omdat in de zomervakantie heel veel mensen op vakantie vertrekken, heb ik toch altijd een beetje heimwee.
Daarom ging ik deze week maar eens zelf een fotoboek maken van onze reis, altijd een leuke herinnering.

Ik bestelde het fotoboek bij Pixum.be  en ik ben supertevreden met zowel het resultaat als de service!
Ik bestelde het op zondagavond, en op woensdagmorgen had ik het al thuis ontvangen!
Je kan op de site gewoon ook een fotoboek software downloaden om makkelijk aan de slag te gaan met je album, waarmee je het ook gewoon kan opslaan zodat je eraan kan verder werken wanneer je zelf wilt, pagina's toevoegen (ik zat aan 106 pagina's, oops), lay-out veranderen, ...
Ik moest het in het begin een beetje uitzoeken hoe het allemaal juist zat, maar eens je ermee weg bent, is het heel makkelijk om mee te werken!

Ook van het resultaat ben ik heel tevreden, ik vind het een heel mooi boek geworden! Kijk eventjes mee naar enkele foto's:
Ik koos voor een eigen foto op de kaft, die zowel op de voor- als achterzijde doorloopt, pretty right!.


I wanna go back!!
Wat vinden jullie ervan? En maken jullie een fotoboek van je vakantie?

Ik bestelde dit fotoalbum bij Pixum.be, ik koos voor een fotoboek groot, staand, softcover (beschikbaar vanaf €19.95 voor 26 pagina's).