Mogelijk gemaakt door Blogger.

Curly hair, orange stuff & Astrid Bryan

Gisterenavond werd ik uitgenodigd in de ING Orange Store in Antwerpen, waar ING België samen met Flair een Pop-Up Store geopend heeft, van 30 juni tot 31 juli.
Op de uitnodiging stond Dresscode: Fashionable (en oranje).
Hmmm, ok! Oranje, een uitdaging! Maar ik ging voor oranje nagellak van Babor, oranje armbandjes en een nieuwe clutch. Dat in combinatie met mint, lace & curls!!
Fresh curls, dankzij mijn Remington krultang (check hier)

Arm Candy, orange style - nieuwe clutch, in het oranje 'decor' van de Pop Up Store


Let op, er staat wel 'store' maar je kan er eigenlijk helemaal niets kopen. Alles staat er in het teken van het thema 'sparen'. Er werden verschillende oranje artikels geselecteerd door de stylistes van Flair, van kledij, schoenen en make-up, tot decoratie-artikelen en gadgets, van zowel bekende ketens als H&M, Zara, Mango en Habitat, bekende designers als Marc Jacobs, Michael Kors of andere prestigieuze merken als Biotherm, Alessi, Kitchenaid, Ice Watch, Chanel, Dior,...
De artikelen in de winkel zijn dus niet te koop, maar je kan ze wel winnen! Je kan meespelen in de winkel, of via de Facebook-applicatie van ING Orange Store.
Je zoekt een item wat je graag zou willen winnen, je schat de waarde van dit item en je berekent hoelang Laura (fictieve persoon) moet sparen om het te kunnen aanschaffen.

Wie mij volgt via facebook, twitter of instagram hadden het misschien gisterenavond al gezien.
Niemand minder dan Astrid Bryan kwam ook eventjes langs, om de Pop-Up Store wat meer onder de aandacht te brengen. Naast al het oranje sprong ze in het oog met haar groene kleedje en blonde lokken.
Ze kreeg volop aandacht van de pers, poseerde in alle mogelijk poses die haar gevraagd werden en ze ging op de foto met enkele fans.

Ik mocht haar ook enkele vragen stellen, en aangezien ze zelf blogt (bij The Blonde & The Brunette), ging het ook een beetje daarover. Ik vroeg oa. hoe ze hun blog onder de aandacht brengen, en ze zei me dat hij in Amerika heel bekend is, maar dat zij gewoon via haar facebook of twitter een linkje plaatst. Ze schrijft ook enkel over zaken die ze zelf heel mooi of leuk vind, en ze gaat zeker niet over iets schrijven omdat iemand haar vraagt om dat te doen!
Ze ging ook vandaag terug richting LA , maar ze komt eind oktober terug naar ons land, en vanaf september kunnen we haar terug bewonderen in het derde seizoen van Astrid in Wonderland op Vijftv, waar ze nu volop voor aan het filmen zijn.

Ik vond het superleuk eens met haar een praatje te maken, en ook de Orange Store en de te winnen items eens in het echt te zien!

Hopelijk vonden jullie het leuk om lezen.
Gaan jullie nog een bezoekje brengen aan de ING Orange Store (Wiegstraat 11, Antwerpen, vlakbij de Meir), of neem zeker een kijkje op de facebookpagina om mee te spelen met de leuke winactie, je kan echt heel mooie prijzen winnen!
Petra x