Mogelijk gemaakt door Blogger.

What's in my Zalando box?

Zalando lanceerde onlangs eindelijk haar online shop voor schoenen en fashion in België.
Het is een bekende webshop bij onze buurlanden Nederland, Duitsland en Frankrijk, en ook beschikbaar in Oostenrijk, Zwisterland, Italië en Groot-Brittanië, en nu eindelijk ook in ons land.

Het is echt één van de grootste webshops, aangezien ze er echt een héél ruim aanbod hebben, ze hebben er superveel merken voor zowel kledij, schoenen, beauty en ook woonartikelen.
Je betaald er geen verzendkosten en je pakketje worden zomaar aan je deur geleverd binnen de 5 dagen!
Daarbij kan je ook je artikels die je niet wilt houden, binnen de 30 dagen terugsturen!

Ik deed er mijn eerste bestelling, en zal niet de laatste zijn! Al had ik het niet makkelijk een keuze te maken tussen het grote aanbod. Ik ging zowel voor enkele beauty-spulletjes als voor kledij (een t-shirtje en een kleedje, die ik trouwens allebei op de solden-pagina vond, score!!).
Ik bestelde op vrijdag, en dinsdagmorgen kreeg ik mijn pakje al aan, jeej!
Kijk eventjes mee wat erin zat:
De beautyspulletjes:
Ik ben een sucker voor schattige verpakkingen, dus deze handcrème van Frollein Wunder in Apricot ging direct mijn winkelmandje in! Cute en ruikt lekker!
De Handbag Holiday Cuticle Oil van Butter London stond al eventjes op mijn verlanglijstje! Hij ruikt echt héérlijk, vakantie op je nagels! Love it!!
En als laatste een Lip Smacker met een Cotton Candy smaak!
Er komt zeker nog een apart artikeltje van de producten als jullie dat willen!

Ok dit shirtje van 2nd Day stond al eventjes op mijn verlanglijstje! Ik was blij dat ik het hier eindelijk terugvond en dan nog eens met iets meer dan 40% korting!

Als laatste kocht ik dit laatste kleedje van het merk Mint&Berry! En ik vind het superleuk :)!
Ik kende het merk niet, maar ze hebben er zoveel leuke spulletjes.
De foto's zijn niet zo duidelijk, maar het is een zachtgeel kleedje (iets donkerder dan op de foto's) met een leuke print van ankers en strikjes, en knopen aan de achterkant.
 (Ik wou een linkje toevoegen van het jurkje online, maar het staat er niet meer bij, dus het zal uitverkocht zijn. Ik geef wel een linkje naar de collectie van Mint&Berry bij Zalando)
Maar ik zet het zeker eens in een outfit!

Wat vinden jullie van mijn aankoopjes? En bestelden jullie al bij Zalando?
Petra x