Mogelijk gemaakt door Blogger.

Nieuwtjes

Oh, wat is het lang geleden dat ik nog eens een nieuwtjes-post gedaan heb! Ik heb wel heel veel leuke nieuwe dingen in mijn mailbox mogen ontdekken de afgelopen maanden, dus werd het eindelijk eens tijd om toch enkele leuke dingen met jullie te delen.

♦ Gisele Bündchen for Esprit
Ook voor de nieuwe najaarcampagne is topmodel Gisele Bündchen het gezicht van Esprit.
Gisele toont ons hoe de moderne 'Big City' vrouw er altijd stijlvol uitziet, wherever & whenever. Winkelen, relaxen of feesten, met de nieuwe herfstcollectie kan je het allemaal smaakvol doen!
Dit najaar in de winkels, maar je kan ook esprit online shoppen!

♦ Hello Kitty Rocks X Swarvoski
Dat Hello Kitty rocks moet ik jullie niet vertellen, maar nu mag je het wel letterlijk nemen!
Dit najaar laat ze haar van haar stoere kant zien in de nieuwe Swarovski collectie, denk studs, gitaren, zwart leer, sterren, ...
In de Hello Kitty Rocks lijn, vind je oa. een stoere lederen armband, verschillende bedeltjes, ringen, oorbellen en kettingen, maar ook sleutelhangers en limited edition hello kitty figuurtjes!

♦ Essie Fall 2012
De Essie collecties, altijd iets om naar uit te kijken, en voor de komende herfst zien ze er alweer veelbelovend uit! Verkrijgbaar vanaf september!

♦ Guerlain teases us
Guerlain brengt eind augustus/begin september iets nieuws op de markt! Wat precies mag nog niet geweten zijn, maar dankzij verschillende teasers maken ze mij alvast héél benieuwd! Enig idee?
Keep you posted!!

♦ Vans X Kenzo, part II
Vans en Kenzo slaan voor de tweede maal de handen in elkaar voor een nieuwe, exclusieve capsule collectie. Vergeet bolletjes en sterretjes, ze gaan helemaal voor kleurrijke strepen en bloemenprints!
Vanaf midden augustus te koop!

♦ Dior Addict
Als laatste sluit ik af met deze superleuke Dior clip, van hun nieuwste Addict parfums, gewoon omdat de video zo leuk is en de parfums zo heerlijk klinken!!
Dior Addict is een assortiment van drie geuren met contrasterende signaturen. De verschillende nuances van een kleurenpalet bevestigen de gedurfde en meervoudige persoonlijkheid  van de Dior Addict-vrouw.
Zo heb je Dior Addict Eau Sensuelle, Eau Fraîche en Eau de Parfum.


Hopelijk vinden jullie het leuke nieuwtjes! Waar ben je het meeste benieuwd naar?
Petra x