Mogelijk gemaakt door Blogger.

Better late than never: My Birthday presents

Het is al meer dan een maandje geleden dat ik mijn verjaardag vierde (hier vind je er nog een artikeltje over), maar ik had beloofd dat ik mijn verjaardagscadeautjes hier nog eventjes op een rijtje ging zetten!
Ik moet zeggen, ik ging vooral voor centjes, omdat ik dringend een nieuwe gsm wou hebben en dolgraag een iphone wou (wat niet goedkoop is), en met de verjaardagscentjes heb ik die dan ook gekocht #happy !

Daarnaast kreeg ik nog enkele leuke cadeautjes :)
Sweet-goodies, zoals een cupcake-potje, cupcake-vormpjes, een voorraaddoosje en macaron servetjes. Een ook lekkere pralines en yummie macarons!

Van enkele lieve vriendinnetjes kreeg ik leuke cadeaubons. 
Eentje van Ici Paris XL, waar ik de Estée Lauder BB Créme en de Bourjois Magic Nail Polish Remover mee kocht.

 En een cadeaubon van Mexx en eentje van Simple Comme Bonjour, voor mooie juweeltjes te kopen (moet ik beide nog gaan besteden, keep you posted).

Van de lieve mensen van 2B, kreeg ik dit leuk verjaardagscadeautje, een heel mooie lipgloss!

En via facebook maakten enkele lieve blogcollega's een birthday wall voor me aan bij Rituals, en kreeg ik dit heerlijke pakketje!! (Hier meer info om het ook voor jou vriendinnen aan te maken)

Last but not least, dit heel mooie juwelenkastje/spiegel kreeg ik van mijn lieve vriend, omdat ik echt geen plaats meer had om al mijn juwelen op te bergen :). Al zit het al goed vol, oops!

Bedankt allemaal voor de mooie verjaardagscadeautjes!!
Wat vinden jullie ervan?
Petra x