Mogelijk gemaakt door Blogger.

Les Essentiels de Chanel: herfstcollectie 2012

Bij nieuwe make-upcollecties zijn er wel altijd een aantal dingen die eruit springen, of één item dat ik dolgraag zou willen hebben! Maar bij de nieuwe herfstcollectie van Chanel, Les Essentiels de Chanel, is het misschien net één of twee dingen die ik niet echt wil, en de rest wel!!
Het is zo een mooie collectie, basiskleuren waarmee je zoveel kan doen, natuurlijke, transparante lippen en een popping kleurtje op je nagels, just the way I like it!

De gehele collectie is volledig mijn stijl, dus daarom kon ik het niet laten ze hier toch eventjes op een rijtje te zetten!

Het sterproduct van de collectie is de Lumière d'Artifices, een gezichtspoeder die je een stralende tint geeft, ideaal om je zomers kleurtje tot in het hart van de herfst te verlengen.
Het poederduo bestaat uit twee beigetinten die samen smelten voor een perfect natuurlijk en transparant resultaat op de huid. Bevat kleine goudkleurige glittertjes, die spelen met het licht en je een stralende teint geven.

Daarnaast heb je ook nog een blush, Rose Initial, stralend en satijnzacht, in een universele kleur, geschikt voor alle gelaatstinten.

Voor de ogen is alles mogelijk. De kleuren zijn klassiekers die mooi samen gecombineerd kunnen worden voor honderd en één verschillende looks.
Naast het oogschaduwpalette Les 4 Ombres 'Premier Regard' met een intens zwart, beige, zacht roze en een zachtjes glinsterend taupe-grijs, heb je ook vijf individuele oogschaduwdoosjes Ombre Essentielle, mét een nieuwe formule.

Voor de lippen kiest Chanel ook voor de natuurlijke kleur  van de lippen, elegant, tijdloos en past perfect bij elke look.
Zowel voor de lipstick, Rouge Coco en de transparante versie, Rouge Coco Shine als de lippotloodjes kiezen daarbij voor bruin en zachtroze tinten.

Kies je voor meer glans, dan vind je zeker het perfecte kleurtje bij de lipglossjes. De luxeuze Rouge Allure Extrait de Gloss geeft je de kleuren Troublant (bruinpurper) en Caprice (zachtroze) en bij Lêvres Scintillantes is er de kleur Sweet Beige, een licht glinsterend beige.

De nagels blijven ook elegant en tijdloos, maar mogen er wel iets meer uitspringen, en met nagellak met de kleuren Vertigo (bijna zwart met een rood parelmoeren glans), Suspicious (intens fushia) en Frenzy (grijze lila tint) doen ze dat ook!

Nu nog een gulle sponsor vinden, en dan voor mij graag de lakjes, lipglossjes, alle oogschaduwkleurtjes en oh het poederduo Lumière d'Artifices, hehe!
Wat vinden jullie van de collectie?
Springt er voor jullie iets uit?
Petra x

Les Essentiels de Chanel - verkrijgbaar vanaf 16 augustus 2012 in de parfumerie