Mogelijk gemaakt door Blogger.

Win een duo-ticket voor een workshop met Jani Kazaltzis, op de heropening van Euforie!

Deze winactie is afgelopen. De winnaars kregen een mailtje!

Vandaag heb ik een superleuke winactie voor jullie klaarstaan! You ready?!
De kledingwinkel Euforie in Sint-Martens-Latem verhuist eind augustus naar een nieuwe locatie, met meer keuze én meer pashokjes!
Om dat te vieren houden ze op donderdagavond 23 augustus 2012 al een exclusief event, samen met stylist Jani Kazaltzis, die er zal vertellen wat het najaar allemaal in petto heeft aan de hand van een interactieve workshop.

Het is vrij exclusief, en op uitnodiging, dus als je graag een ticketje wilt bemachtigen, moet je zeker verder lezen!
Dankzij Euforie mag ik hier vijf duo-tickets weggeven aan mijn lezers!!

Met het ticket zijn jullie met twee personen welkom in Euforie in Sint-Martens-Latem (Oost-Vlaanderen) op donderdagavond 23 augustus!
Daar kunnen jullie de nieuwe collectie ontdekken en houdt Jani een workshop waarbij hij vijf willekeurige dames kiest uit het publiek die extra in de watten worden gelegd (maybe it will be you!!).
Maar ook de rest van het publiek gaat niet met lege handen naar huis, na de workshop verhuist iedereen naar Bobar, een lounge bar om de hoek, en krijgt ook iedereen een goodiebag met items van oa. De Client, Glam Smile en Parfumerie Latem. En daar worden ook nog extra prijzen uitgedeeld, bepaald volgens het nummer dat op je uitnodiging staat.
Ik zal er alvast ook zijn, en wil jullie ook dolgraag eens ontmoeten!!

Wat moet je doen om kans te maken op één van de vijf duo-tickets?
♦ Stuur een mailtje naar petra@sprinklesonacupcake.com waarom jij dolgraag kans wil maken op een ticket! Wil jij graag een restyling van Jani, en waarom? Of benieuwd naar de nieuwste collecties? ...
♦ Volg mij via facebook en deel deze wedstrijd
en/of
♦ Volg mij via twitter en tweet: 'Volg @PetraCupcake en maak kans op een duo-ticket voor een Jani Kazaltzis workshop bij Euforie: http://tinyurl.com/cdmwnya'

Deze winactie loopt tot 15 augustus 2012, middernacht. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht via email en krijgen daarna hun uitnodiging thuis gestuurd.
Veel succes
Petra x