Mogelijk gemaakt door Blogger.

Kleurrijke nagels en zomerse wangen met NYC

Vandaag zet ik enkele leuke producten van het budgetmerk NYC op een rijtje! Budget, maar hele aangename producten!
In hun zomercollectie NYC Color Rush vind je superleuke kleurtjes, waterproof spulletjes en om je helemaal zomerproof te maken, twee Mosaic Face Powders voor een extra zomerse glow.

Voor de lippen hebben ze de NYC Smooch Proof Lipstain, eens soort stift om je lippen mee in te kleuren, die dan ook heel lang op je lippen blijft. Het perfecte zomerkleurtje is het mooie zachtroze Persistant Pink, waar ik hier al een review over schreef.
Verder vind je in de collectie ook een Waterproof Mascara en Waterproof Eye Pencil, ideaal in een zomercollectie, zo kan het niet uitlopen bij het zwemmen, dagje strand of bij warme temperaturen.

Maar vandaag zet ik de felle nagellakkleurtjes en de Mosaic Face Powders hier op een rijtje!

♦  In a Minute Nailpolish

Deze quick dry nagellak vind je voor de zomer in felle kleurtjes, want het mag toch allemaal wat vrolijk en opvallend zijn.
De Color Rush collectie bevat zes hippe kleuren, van oranje, geel en roze, tot groen en blauwtinten.
Het oranje heb ik niet, maar ik toon jullie graag de andere vijf kleurtjes!
Vlnr: Water Street Blue - Lexington Yellow - High Line Green - Greenwich Village - East Village

Een roze tint blijft mijn favoriet, dus ik vind deze Greenwich Village heel leuk! De gele kleur vond ik best ook mooi en na twee laagjes zag hij er best mooi en egaal uit, wat bij de meeste gele kleuren toch niet altijd zo het geval is. De groene en de effen blauwe brachten heel makkelijk en dekkend aan, één laagje was waarschijnlijk al genoeg geweest, maar heb ze allemaal twee laagjes gegeven, wat vooral bij het gele en het hologram lakje East Village nodig was.

Was hij nu droog op één minuutje? Het ging wel heel snel, ik zat natuurlijk buiten en het was toen ongeveer 30 graden, zal er waarschijnlijk wel wat mee te maken hebben, maar ik zou toch iets langer dan een minuutje wachten om een tweede laagje aan te brengen!
Maar echt aangename producten en leuke kleuren, die makkelijk aanbrengen, en dat voor maar €2.29.

♦ Mosaic Face Powder

Voor een extra zomerse glow, kwam NYC met de Mosaic Face Powder op de proppen. Dit ultrazachte poeder bestaat uit vier op elkaar afgestemde tinten. De caleidoscoop aan kleuren mengen zich om één perfecte tint te creëren. 
Je kan kiezen uit Rose Glow (wat meer bruin-bronze-tinten) en Pink Cheek Glow (roze-tinten).
Rose Glow - Pink Cheek Glow

Ik vind het heel leuk dat het matte kleuren zijn, er is geen shimmer te zien ,vind je niet altijd makkelijk in de winkel.
Ik gebruik de Rose Glow meer voor het gehele gezicht, of om een beetje een bronzing effect te hebben, de Pink Glow gebruik ik meer als blush-kleur!
Aangenaam in gebruik, ze geven een mooie subtiele tint, die je makkelijk kan opbouwen. Als je een brush gebruikt komt er wel veel losse poeder vanaf, dus voorzichtig daarmee!
Kosten €4.99/st, dus een superprijs voor toch een mooi product!

Wat vinden jullie van de nagellak en de gezichtspoeders? Welke kleuren zijn jou favoriet?