Mogelijk gemaakt door Blogger.

Moleskine Style Journal

Cadeautjes geven is leuk, cadeautjes krijgen nog leuker, zeker als ze echt superhandig zijn!
Ik kreeg vorige week een leuk pakketje in de bus van cadeau.nl, een webshop waar je de leukste cadeautjes kan halen, verjaardagcadeau's, maar ook voor huwelijken, geboortes, kerst, ... Voor alles vind je er wel een cadeau.
Ze hebben er superleuke hebbedingetjes en ook heel handige items, en je bestelde spullen komen altijd ingepakt als een echt cadeautje aan!

Ik ontving een Moleskine Style Journal, het is een notitieboek (superhandig als blogger dus), dat speciaal ingericht is voor modeliefhebbers (je hebt ook andere versies, nl. reizen, wijn, recepten & baby).
Hij ziet er ten eerste leuk erg uit met kleding-print op de cover.

In het begin van het boekje vind je een overzicht van alle internationale maten, heel erg handig (als ik op een buitenlandse webshop zit te kijken moet ik al via google gaan zoeken welke maat ik nu precies nodig heb).
Verder vind je tal van symbolen, met uitleg, van verschillende wasinstructies (zowel van de US, Europa als Japan).

In het boek zelf kan je, naast vele notities nemen, alles bijhouden per thema, outfits, trends, events waar je naartoe moet,... maar je kan ook een wishlist bijhouden en adressen noteren!
En daarbij kan je nog stickertjes plakken wat je leuk of juist niet leuk vind, enzovoort!

Ik vind het een superhandig notitieboekje, gaat mee in de handtas, en zo kan ik ook al mijn ideetjes voor de blog noteren en mijn agenda plannen ook on the go!

Kenden jullie de webshop Cadeau.nl al?
Wat vinden jullie van mijn Style Journal? En fellow-bloggers, wat gebruiken jullie om jullie blog-ideetjes bij te houden?