Mogelijk gemaakt door Blogger.

Clinique Exfoliating Scrub

Vandaag een review over de Exfoliating Scrub van Clinique. Hij zit al eventjes in mijn collectie maar ik heb er nog nooit een artikel over geschreven. Ik haalde hem uit de Clinique webshop bij mijn eerste bestelling (lees hier) en hij kwam al even tevoorschijn in mijn artikeltje over mijn Clinique stash (lees hier), waar je kan zien dat hij bij mijn top 5 behoort, en dat is nog steeds zo!

De Clinique Exfoliating Scrub is een  gezichtsscrub voor de vette huid. Hij verwijderd dode huidcellen, verfijnt de huidstructuur, vermindert fijne lijntjes en verfrist de huid.
Mag 3-4 keer per week gebruikt worden, wat ik super vind want ik hou er echt van mijn gezicht te scrubben onder de douche, maar let erop om het niet teveel te doen, maar met deze mag je het toch om de andere dag gebruiken!

Hoe te gebruiken?
Je kan het of 's avonds of 's morgens gebruiken. Als je het 's avonds gebruikt, eerst je make-up eraf halen en dan je gezicht nat maken.
Masseer de scrub met je vingertoppen in de huid met ronddraaiende bewegingen, vermijd oog- en lipomtrek (en believe me, vermijd echt die oogomtrek want hij prikt heel erg in de ogen, ja ik spreek uit ervaring ;)).
Afspoelen en daarna je huid reinigen en verzorgen met je dagelijkse producten!

Up to the test
Ik ben fan van deze scrub, dat was al duidelijk!
Hij heeft een munt-achtige geur, wat heel erg fris aanvoelt! Perfect tijdens de zomer (niet dat we al zo'n warme dagen achter de rug hebben, maar hé).
Ik hou erg van scrubben en vooral als je het ook goed voelt werken op je gezicht. Deze scrub is fijn in textuur, hele fijne korreltjes op je gezicht, maar hij is echt aanwezig en scherp! Je voelt echt dat hij zijn werk goed doet, just the way I like it!
Maar opgelet, zoals ik hierboven al schreef, voor de ogen! Door de munt kan het heel erg prikken als er maar een klein beetje in je ogen terecht komt. Zelf bij het afspoelen zorg je er het best voor dat je niet gewoon over je gezicht wrijft, maar het voorzichtig naar de zijkant van je gezicht wrijft, langs de ogen weg.
Na het scrubben was ik mijn gezicht nog met mijn gewone reiniger, en dan pas voel je echt het verschil! Mijn huid is echt heel erg zacht en voelt heel erg verfrist!
Hij ziet er nu zo uit, dus je kan wel zien dat ik hem al goed gebruikt heb

Wat denken jullie van deze scrub? En zijn jullie ook zo scrub-fans?

Clinique Exfoliating Scrub 100ml - €27.30
Te koop bij de parfumerie of in de Clinique online shop