Mogelijk gemaakt door Blogger.

Labello: Repair & Beauty

Een volledige blogpost aan één lippenbalsem? Yes it is, want wie houdt er nu niet van Labello en deze nieuwe Repair & Beauty verdient het ook!

De Labello Repair & Beauty voor gezonde, mooie en stralende lippen, is een 2 in 1 balsem die de lippen intens verzorgt en hydrateert, mét roze pigmenten die de lippen een mooie roze kleur geven.
Lippenbalsem is niet enkel nodig in de winter, maar ik gebruik dagelijks, eender welk seizoen, een balsem om mijn lippen te verzorgen en te beschermen.
Niet enkel vrieskou maar ook zonlicht, wind, vervuiling, airconditioning, enz... drogen onze lippen uit.

Labello Repair & Beauty is een ultra voedende verzorging die de droge lippen intens beschermt en hydrateert. Deze balsem bevat een formule verrijkt met Dexpanthenol (kalmerende en hydraterende bestanddelen), Glycerine (zorgt voor soepele, zachte lippen), Vitamine E (natuurlijk antioxidant) en Menthol (voor een fris gevoel).

Daarnaast bevat het roze pigmenten die de natuurlijke schoonheid van de lippen benadrukken. Ze geven een zacht, natuurlijk roze kleur en zorgen voor een glossy textuur.
De roze formule werd ook verrijkt met jojoba en karitéboter, die de natuurlijke hydratatie van de huid stimuleren.

Up to the test!
Ok, het is maar een lippenbalsem, maar oh zo een belangrijke stap bij je dagelijkse verzorging!
Labello stelt me eigenlijk nooit teleur, dus ik had best hoge verwachtingen, maar ik ben tevreden! Hij mag blijven, en mag zelf overal mee naartoe!
Mijn lippen zijn zacht en gevoed, want ze voelen wel regelmatig droog aan, en met deze is dit direct opgelost.
Geen plakkerige lippen, ze voelen echt zacht. En deze lipbalsem geeft echt een fris gevoel door de menthol die erin zit, maar is niet overdreven aanwezig!
Ook leuk is de subtiele roze kleur die hij afgeeft. Wel niet teveel ineens aanbrengen, want dat kan soms voor een wit waasje zorgen!

Zijn jullie ook fan van Labello? En wat denk je van deze?
Labello Repair & Beauty - €3.89