Mogelijk gemaakt door Blogger.

Head & Shoulders Apple Fresh

Mmm, de geur van appeltjes in een shampoo, what's not to like!
En daar dacht Head & Shoulders ook zo over, want met de heerlijk geurende Apple Fresh anti-roos shampoo en conditioner krijg je niet alleen mooi en fris gewassen haar, maar ook een heerlijke, lang houdende appelgeur.

De geur is heerlijk en ik kon niet wachten om ermee onder de douche te duiken. Maar, hij kan wel lekker en fris ruiken, helpt hij je nu ook van die vervelende roos af?
Ik dook er dus niet zelf mee de douche in, maar ik zocht, en vond, een testpersoon die regelmatig last heeft van schilfertjes!

Up to the test:
De geur is inderdaad heerlijk en verfrissend, en blijft ook lang hangen, zalig!
De shampoo doet zijn werk goed, mijn haar is zacht en proper. De conditioner is niet echt noodzakelijk, maar ik vind het altijd wel fijn achteraf een conditioner te gebruiken. Ook deze appeltjesvariant doet zijn werk goed! Dezelfde heerlijke geur als de shampoo én mijn haar is zacht en goed doorkambaar!

Helpt het nu tegen de vervelende schilfertjes? Bij het eerste gebruik merkte ik nog niet zo heel veel verschil, maar na enkele malen mijn haar ermee te wassen, zijn de schilfertjes volledig verdwenen.
Ik ben dus fan, zowel van de geur als van de werking!

Ik hou van producten die echt doen wat ze beloven, dus deze is echt prima bevonden! De volgende keer ga ik voor de Apple Fresh voor mezelf, al is het maar voor de geur alleen :)

Wat denken jullie van deze producten? Gaan jullie voor de appeltjesgeur?

Head & Shoulders Apple Fresh is een nieuwe variant in het Fresh And Clean gamma.
Verkrijgbaar in de supermarkt sinds juli 2012, voor €4.99/st