Mogelijk gemaakt door Blogger.

New shoes: Madden Girl

Mijn schoenenkast zit eigenlijk propvol, en de schoenen die ik het meeste aandoe die staan gewoon beneden in de gang, maar een paar nudekleurige pumps zitten er nog niet in mijn collectie en daar was ik toch al eventjes naar op zoek.
Nu nog een plaatsje zoeken, maar ik heb ze gevonden, in de webshop Inteza.nl, van het merk Madden Girl.

In samenwerking met Inteza zocht ik een leuk paar schoenen uit, niet makkelijk want ze hebben veel leuke items en toffe merken.
Zo hebben ze er oa. ook Guess, Ash, Converse, Havaianas, Minnetonka, Steve Madden, Supertrash, Vans en zoveel meer!
Het is een webshop met enkel schoenen, voor zowel vrouwen, mannen als kinderen en voor iedere stijl is er wel iets te vinden!

Ik wou dolgraag de zwarte Guess peep toes, die zijn supermooi!! Maar ik heb al iets gelijkaardigs, en beige pumps nog niet, dus is mijn keuze toch gegaan naar de Madden Girl schoenen.

Ze zijn jammer genoeg iets te groot (ik heb al schoenen van Steve Madden zelf en die vallen eigenlijk heel klein uit, dus ik dacht dat dit bij de Madden Girl collectie ook het geval ging zijn, maar blijkbaar niet), maar beter te groot dan te klein natuurlijk, nu leg ik er gewoon een zooltje in!

Ik kan niet wachten om ze te dragen!
Wat vinden jullie van mijn nieuwe schoenen? En kennen jullie de webshop Inteza.nl al?