Mogelijk gemaakt door Blogger.

Make it Happen by Hampton Bays

Hampton Bays, het gekende kledingmerk, steekt weer de handen uit de mouwen, of eerder gezegd, ze laten anderen de handen uit de mouwen steken.
Om geld in te zamelen voor het goede doel hebben ze bij Hampton Bays een nieuw creatief project 'Make It Happen', waarbij ze hun iconische T-shirts laten pimpen door verschillende bekende Vlamingen. Deze unieke exemplaren zijn ondertussen uitgegroeid tot collector's items en zijn te koop via de facebookpagina van Hampton Bays.

Als goede doel koos men voor een lokaal project: De Bleekweide (opleidings- en therapiecentrum voor jongeren en volwassenen), maar in de toekomst zullen ook andere goede doelen gesteund worden door Hampton Bays.

Oa. fashionista Tiany Kiriloff, Jani Kazaltzis, Adriaan van den Hoof, Siska Schoeters, Evy Gruyaert, Sofie Van Moll, Clara Cleymans and many more haalden hun creatieve talenten boven om zo geld in te zamelen.
Ook de medewerkers van Hampton Bays zelf gingen aan de slag met de t-shirts, deze kunnen gekocht worden voor €30. Voor een BV t-shirt betaal je €60. Zo heb je niet enkel een uniek t-shirt, maar help je ook het goede doel, alle opbrengsten gaan naar De bleekweide, en ook per verkocht t-shirt gaat er een extra t-shirt naar het goede doel!

Ik kreeg mijn eigen gepersonaliseerd T-shirt, met twitternaam! En hoewel ik geen creatief talent ben, fleurde ik het wel op met een cupcakeje en wat bloemetjes :)

Neem zeker een kijkje op de facebookpagina van Hampton Bays om alle creaties te bewonderen, en eventueel te kopen!
Wat denken jullie van deze campagne?