Mogelijk gemaakt door Blogger.

Bourjois Magic Nail Polish Remover

Alle kruidvat-winkels in de buurt heb ik afgelopen de laatste twee weken, om toch maar op zoek te gaan naar deze nieuwe nagellakremover van Bourjois, de Magic Nail Polish Remover!

Het product is vergelijkbaar met de Sephora Express Nail Polish Remover (wich I love): zelfde gebruik, zelfde prijs, alleen is Bourjois iets makkelijker om aan te geraken in België (aangezien we hier geen Sephora hebben).
Ik had al eens twee potjes van Sephora laten meebrengen vanuit Frankrijk, maar ik zit bijna door het tweede potje heen, dus ik wou dolgraag die van Bourjois vinden!
Niet bij kruidvat, maar toen ik deze week langs Ici Paris XL moest en het Bourjois-gamma zag, ging ik direct een kijkje nemen! En ja hoor, daar stond hij dan, de Magic Nail Polish Remover!

Ik had natuurlijk hoge verwachtingen, maar kan Bourjois die ook waarmaken?
Yes, they do!!! I like it even better then the Sephora one, hooray, and it's pink ;).

Up to the test:


- Nagellak verwijderen, zonder wattenschijfje? 
Ja hoor, het potje bevat een sponsje met daarin een gaatje. Daarin stop je gewoon je vinger, even draaien en je nagellak is verdwenen, zo simpel is het en het werkt echt!!

- 1 second per nail?
Hmmm, 1 seconde is wel wat weinig, maar na twee, drie keer draaien is gewone nagellak, twee laagjes, eraf!

- Red fruit & vanilla fragrance?
Als je het potje opent ruik je een hele straffe nagellakremover geur. Gelukkig, eens op je nagels verdwijnt die geur snel en komt er inderdaad een heel fruitige geur op. Je blijft aan je nagels sniffen.

- Aceton free, parabenen free?
Yes it is!! Je nagels worden ook niet broos of droog, want de remover laat precies een klein, vettig, voedend  laagje achter op je nagels!! Score!

Ik zou zeggen, als je veel je nagels lakt, dan heb je dit gewoon nodig! Het is echt heel erg goed en snel!
Kost €7.20, iets duurder dan een gewone nagellakremover misschien, maar je hebt geen watjes meer nodig, geen gedoe, ... Een echte aanraders als je het mij vraagt, ik kan alvast niet meer zonder!

Wat denken jullie van dit product?

Bourjois Magic Nail Polish Remover - €7.20