Mogelijk gemaakt door Blogger.

Estée Lauder Daywear BB Crème SPF 35

Ik was al langer benieuwd naar de BB Crème van het merk Estée Lauder, de Daywear BB Crème SPF30 (wat meer info over wat een BB Cream nu precies is, lees hier een vorig artikeltje)En nu heb ik hem eindelijk gehaald. Ik moest wel eventjes wachten om hem te beginnen gebruiken, aangezien ze me de Medium kleur hadden meegegeven in de winkel, terwijl ik de Light versie wou (maar wel super dat ze in twee kleuren verkrijgbaar zijn natuurlijk).

Deze BB Crème is een nieuwe soort van huidverzorging, een olievrije alles-in-één-crème die de huid tegelijkertijd beschermt, hydrateert en perfectioneert! Ideaal voor een gezonde uitstraling en een egale teint. 
Bevat daarnaast een SPF35, wat toch echt superhoog is, en je huid dus ten allertijde tegen de zon beschermt!

Dankzij de antioxidantmelange en de zonnebescherming is de huid optimaal beschermt tegen de eerste tekenen van veroudering. Minimaliseert onvolmaaktheden, dofheid en fijne lijntjes en maximaliseert uw natuurlijke uitstraling door een feilloze teint.

Beschikbaar in twee transparante tinten, die bij de meeste huidteints passen.
Kan afzonderlijk of onder foundation gebruikt worden.
Light - Medium

Up to the test:
Eerst en vooral, ik vind de verpakking er heel mooi en luxueus uitzien, zoals we van Estée Lauder gewoon zijn, en ja, het oog wil toch ook wat!
Daarnaast ruikt hij ook super lekker, heel erg fris en aangenaam.
Maar nu over naar de echte test, want hoe hij er op het gezicht uitziet, is natuurlijk belangrijker dan de verpakking of de geur!

Ik ben fan! Hij voelt heel aangenaam op mijn huid, heel licht en daardoor voelt mijn huid ook wat gevoed aan.
Hij is niet zo heel dekkend, wat ik iets minder vind. Op plaatsen die wat extra coverage kunnen gebruiken ga ik nog een tweede keer met wat BB crème en ik gebruik dan ook nog een beetje concealer. Maar meer dekking in een eerste laag, zou misschien al snel te zwaar aanvoelen op het hele gezicht.
Wat ik echt super vind aan het product, is dat hij mat is en heel lang mooi op mijn huid blijft zitten. Ik merkte bijna geen enkele glansplekjes op.
Ook super is het feit dat hij een SPF35 heeft, wat ik toch heel hoog vind voor een verzorgings-/make-upproduct!

Wat denken jullie van dit product?

Estée Lauder Daywear BB Crème SPF35 - 30ml
Ik kocht hem voor ongeveer €30, bij Ici Paris XL