Mogelijk gemaakt door Blogger.

Disney Pixar Brave

Ik vertelde jullie in een vorig artikeltje (check hier nog eens) dat ik deze vakantie dolgraag naar de nieuwe Disneyfilm Brave wil gaan kijken! Die komt op 18 juli in de cinema.

Lucky me, dankzij een uitnodiging van The Disney Company en een tripje naar Kinepolis Gent, konden we de film al in preview gaan bekijken! Hooray!!!
Ik vind het een hele mooie film, er zat spanning in, ik heb regelmatig moeten lachen, en ja er zit een moment in waar ik waterogen kreeg (I'm sure I wasn't the only one).
In de film maken we kennis met de mooie prinses Merida, met haar mooie rosse krullen en blauwe ogen, en haar drie schattige broertjes, don't be fooled, they are rugrats, waar je zo mee moet lachen.

Het is geen typische Disney-story, zoals we het een beetje gewoon zijn: prinses, prins op het witte paard en ze leefden nog lang en gelukkig...
Maar het is een heel mooi verhaal over de band tussen een prinses en haar moeder. Het verhaal speelt zich af in de Schotse hooglanden, en de beelden, de natuur en het 3D-effect zijn dan ook echt supermooi!

Het verhaal:
"Merida, impulsieve dochter van koning Fergus en koningin Elinor, is een ervaren boogschutter.
Vastbesloten om haar eigen pad in het leven te bepalen gaat ze tegen alle eeuwenoude tradities in die heilig zijn voor de grote leiders van het land. Wanneer Merida een excentrieke oude heks om hulp vraagt, gaat haar wens in vervulling met rampzalige gevolgen.
Het grote gevaar dat op de loer ligt dwingt Merida er toe om de zware betekenis van moed te ontdekken om zo de beestachtige vloek te kunnen stoppen voordat het te laat is."

Review van the little one: 'Ik vond het een superleuke mooie film, alleen de gevaarlijke beer vond ik niet zo leuk!!' ;) Noah - 4j

Wat denken jullie van deze nieuwe Disney film Brave? Gaan jullie deze kijken deze zomer?

Disney Pixar Brave - Vanaf 18 juli 2012 in de bioscoop