Mogelijk gemaakt door Blogger.

Sale shopping, and then some ...

Het is juli, dus begin deze maand zijn de solden van start gegaan.
Raar maar waar, eens ik een kijkje tussen de soldenkoopjes ga nemen, word ik gegarandeerd naar de nieuwe spulletjes getrokken (of toch de dingen waar geen korting op zit)!

Voor the little guy heb ik wel al een aantal t-shirts met korting kunnen inslaan, maar voor mezelf bleef het beperkt bij armbandjes en een cardigan, hehe!
Deze armbanden-set van NafNaf kocht ik aan 50% korting!

Ik deed een bestelling bij Forever21, en vond deze leuke cardigan bij de koopjes en betaalde er nog €8 voor. En ik wou dolgraag een lichtblauwe broek en die vond ik dan ook daar in de webshop, zonder korting (maar toch ook heel betaalbaar).

In de h&m kocht ik deze twee leuke shirtjes van de nieuwe (?) collectie, 
het linkse heeft korte mouwen, het rechtste is zonder mouwen.

Ik combineerde hier al enkele van mijn nieuwe spulletjes, you like?

Verder kocht ik nog een iphone-cover bij h&m, een gewone witte met een ster erop (je ziet er een klein beetje van op de foto hierboven). En bestelde ik er ook nog eentje via ebay, deze superleuke melting icecream hieronder (en ook een leuke iphone bumper, maar die is nog onderweg)!

Ook even op moeten wachten, en deze week eindelijk aangekomen, mijn leuke nieuwe Macaron Lip Balm <3. Cute, right!
Ik kocht het via Ebay (linkje hier). Het is een lippenbalsem in de vorm van een macaron, met de smaak van aardbei. Het is een verzorgende lippenbalsem, aangenaam en zacht en smaakt lekker.
Ook verkrijgbaar in groen (appel), paars (druif) en geel (ananas).

Ik denk dat dat het zo een beetje was :)
Hebben jullie al soldenkoopjes gedaan, of nieuwe spulletjes gekocht?
Petra x