Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: 2B Nail Polish Duo + Nail Care


Ook al staat de herfst voor de deur, deze week toch nog even wat zomer op mijn nagels, met felle kleurtjes en wat 'sprinkles'. Je nagels leuk maken hoeft niet duur te zijn, en daardoor ben ik altijd fan van de producten van 2B. Betaalbaar, maar toch hele leuke producten.
Ik gebruikte namelijk het nieuwste nagellak-duo Spring/summer 03, en vertel jullie vandaag ook wat meer over hun nagelverzorgingsproducten.

Wat me als eerste in het oog sprong bij het nieuwste Nail Polish Duo, was de verpakking. Ik had eerder al duo's gehad van het merk, maar hun nieuwste producten kregen ze deze keer een superleuke print op de dop, namelijk cactussen (die ook helemaal in waren deze zomer). Ik werd er ineens vrolijk van, en kreeg echt zin om ze uit te proberen (je ziet, verpakking doet ook wat).

De summer duo's zijn verkrijgbaar in vier verschillende sets, met telkens een kleurtje gecombineerd met een leuke confetti topcoat. Zo is er zwart, wit, oranje en deze blauwe kleur. Het is een zacht blauw, en de topcoat bestaat uit zilver, blauwe en zalmkleurige sprinkles, wat ik wel een leuke kleurencombinatie vond.

Ik kies zelf niet vaak voor blauw op mijn nagels, maar deze vond ik wel heel leuk en vrolijk. Ik heb twee laagjes nagellak op mijn nagels, bij het aanbrengen krijg je het gevoel dat het een beetje streperig lakt, maar het droogt heel mooi op en vloeit allemaal mooi in elkaar dus nog niet direct panikeren wanneer je start met lakken (heb ik ook altijd). Ik koos ervoor slecht op één nagel de sprinkles aan te brengen, voor een accentje, maar je zou ze eventueel natuurlijk op alle nagels kunnen voorzien voor een opvallendere look.

Daarnaast wil ik ook even de nieuwe Nail Care producten op een rijtje zetten. Als je veel nagellak gebruikt, merk je dat je nagels vaak brozer zijn, gaan splitten of afbreken, of ook vaak verkleuren. Ook daar speelt 2B op in, met drie nieuwe producten die heel wat beloven en ook toch in dezelfde lijn van het merk blijven, want ze zien er ook leuk uit!

Zo is er de Water Gel + Scrub, een gel op basis van Aloë Vera en bamboe die ervoor zorgt dat de nagels en nagelriemen goed gevoed en gehydrateerd worden. Je brengt het product aan op de nagel en nadien masseer je het in gedurende enkele minuten. Tijdens het masseren breken de bolletjes en komt er vitamine E vrij. Het product is heel makkelijk in gebruik, en ruikt heel aangenaam.

De 9-in-1 is dan weer het topproduct om heel wat problemen aan te pakken. Dit product zorgt voor verharding van de nagels, bescherming tegen UV-stralen, versteviging van de nagels, werkt anti-oxiderend, hydraterend, anti-aging en herstellend, daarnaast worden de nagels witter en ook beschermt tegen schimmelvorming!
Ik kan nog niet zeggen dat dit product dit effectief allemaal doet (daarom moet ik het toch iets langer gebruiken), maar ik merk direct dat mijn nagels en mooier uitzien van kleur (door de paarse gloed) en ze heel wat steviger aanvoelen. Nu is het nog een kwestie van regelmatig gebruiken, want het is toch beste om dit product éénmaal per week te gebruiken voor een optimaal resultaat.

Als laatste, de Tri-Phasic Nail Oil, geschikt voor beschadigde en droge nagels en die ook de groei van de nagels gaat stimuleren. Het is een nagelolie in drie fases, zie je ook aan de kleuren (niet vergeten schudden voor gebruik), waardoor hij heel doeltreffend werkt. Dankzij de aanwezigheid van jojobaolie en zwarte bessenolie zorgt deze formule voor een diepgaande hydratatie en voeding van de nagels en de nagelriemen. Mijn nagels voelen direct gevoed aan, heel aangenaam.

Wat denken jullie van deze producten? Naar welke zijn jullie het meest benieuwd?

2B Nail Care - €2.99/st.
2B Summer Duo - €4.50