Mogelijk gemaakt door Blogger.

Gezocht: Dr. Oetker fans!!


Vandaag een spannend berichtje, of toch voor twee van jullie! Ik ben op zoek naar twee Dr. Oetker fans, die komende maandagavond samen met mij een bak-team willen vormen in de Baking Challenge van Dr. Oetker, in het Atelier Yves Mattagne in Brussel.
Kan je je maandagavond vrijmaken om 18u, en wil je graag mijn team vervoegen, lees dan zeker verder.

Deze week ontving ik een mailtje in mijn mailbox van Dr. Oetker, met daarin de nieuwe challenge (zo ging ik hier al aan de slag met hun producten voor een heus zomers dessertbuffet)
De nieuwe challenge is er niet zomaar eentje, maar wordt een wedstrijd tussen 10 ploegen (waaronder dus ook het Sprinkles on a Cupcake-team) in competitie voor de titel van 'beste patissier' Dr. Oetker van het jaar. Oops, lijkt me een serieuze uitdaging! Maar gelukkig moet ik het dus niet alleen gaan doen, ik mag twee fans meebrengen, die zin hebben om samen deze uitdaging aan te gaan.

Dit alles zal plaatsvinden op maandagavond 19 september om 18u in het Atelier van Belgische Sterrenchef Yves Mattagne (Tour&Taxis in Brussel).
Dus als je vrij bent, en zin hebt om mee te bakken, laat dan zeker van je horen en stuur een mailtje op petra@sprinklesonacupcake.com waarom jij graag deel wil uitmaken van het Sprinkles on a Cupcake-team (vanuit Oost-Vlaanderen kan je ook altijd mee met de auto met mij).

Ik kijk er alvast naar uit!!

Edit: deze wedstrijd is afgelopen, de winnaars werden gecontacteerd via mail.