Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Caudalie Vinosource


Als een merk zich aanpast aan één van mijn levensmotto's 'life is better in Pink', dan wordt ik maar al te graag aangetrokken tot hun producten. Als het dan nog één van mijn favorieten merken is met producten waar mijn huid nu naar smachten, dan kan het helemaal niet stuk. Ik heb het namelijk over de vernieuwde Vinosource-lijn van Caudalie, in een superleuke roze verpakking, uiterst geschikt voor mensen met een vochtarme huid.
Ik stel ze vandaag graag aan jullie voor:

Caudalie is een heel natuurlijk merk, hun producten zijn gemaakt op basis van druivenwater, dat vol anti-oxidanten zit. Mijn huid verdraagt de producten heel erg goed, hun formules zijn heel zacht en werken heel erg goed.
En zo ook deze Vinosource moisturizes. Momenteel kan mijn huid extra hydratatie gebruiken, dus deze zijn heel erg fijn daarvoor! Ze komen in vier verschillende varianten, allemaal in een andere roze tint:

- Caudalie Vinosource Moisturizing Mattifying Fluid, een vloeibare verzorging die hydrateert, de huid matteert en het teveel aan talg vermindert. Perfect geschikt voor de gevoelige, vettige huid. Een vettige huid betekent niet altijd dat je daarom geen hydratatie moet gebruiken, dus deze is daar ideaal voor. Een hele lichte formule die aangenaam aanvoelt en ook make-up langer op zijn plaats houdt.
Ik heb momenteel een hele droge huid, dus deze is momenteel niet voor mij geschikt, maar zeker een aanrader als je zelf een vettigere huid hebt.

- Caudalie Vinosource Moisturizing Sorbet, een heerlijke hydraterende sorbetcrème die de huid onmiddellijk verzacht en kalmeert. Heel erg licht en geeft een heerlijk gevoel zodra je hem opdoet, heel verfrissend en voedend. Perfect voor gebruik overdag, niet te rijk maar toch is je huid prima gehydrateerd.

- Caudalie Vinosource Moisture Recovery Cream, een voedende smeltende crème die de huid grondig gaat voeden en kalmeren. Hij herstelt en versterkt de huid intens, waardoor die de hele dag soepel en zacht aanvoelt. Deze is perfect voor mijn huid momenteel, voelt heel aangenaam aan.

- Caudalie Vinosource Riche Intense Moisture Rescue Cream, een ultravoedende fluweelzachte crème die de huid door en door voedt en beschermt tegen uitdroging! Hij herstelt en versterkt de huid, waardoor die aangenaam en kalm aanvoelt. Heerlijk voor mijn huid momenteel, 's avonds een goede laag aanbrengen om te slapen en ik voel onmiddellijk een verschil.
Is ook zeker een aanrader voor komende winter, kou, wind en droogte kunnen je huid namelijk heel trekkerig laten aanvoelen, dus ik geef je de tip nu maar al mee (je kan maar voorzien zijn). 

Je hoort het, mijn huid en ik zijn helemaal tevreden! Wat denken jullie van deze producten? Welke lijkt het beste voor jouw huidtype?

Caudalie Vinosource Moisturizers - 40ml - €24.60/st.
Verkrijgbaar in de apotheek