Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Benefit Brow + Win


Wenkbrauwen worden vaak vergeten in een make-up routine, nochtans kunnen ze direct je look helemaal anders maken. Ook het beauty-merk Benefit staat erom bekend de wenkbrauwen in de kijker te zetten, en nu helemaal dankzij hun nieuwe Brow-collectie, bestaande uit negen eenvoudig te gebruiken wenkbrauwproducten die alle wenkbrauwdilemma's gaan oplossen, dunne wenkbrauwen, gaatjes in de wenkbrauwen, onzichtbare wenkbrauwen, ... verdwijnen als sneeuw voor de zon.
Ik zet vandaag drie producten in de kijker uit deze collectie, en ik geef er ook twee weg, dus lees zeker verder.

Met deze nieuwe collectie wil Benefit er voor zorgen dat het voor iedereen makkelijk is om de wenkbrauwen mooi te verzorgen, door het handige gebruik van de producten. Ze zorgen voor innovatieve, hoogwaardige formules, speciaal ontworpen applicators en daarnaast zijn de producten in wenkbrauwtinten voor iedereen.
Hoe leuk zijn trouwens de verpakkingen alweer!

In de collectie vind je:
- Ka-Brow!: een gekleurde gelcrème voor wenkbrauwen met kwastje
- High Brow & High Brow Glow: highlighting-potloden
- Ready, set, Brow!: 24u onzichtbare vorm- en fixatiegel
- Precisely, my brow pencil: Ultrafijn wenkbrauwpotlood voor definitie
- 3D Browtones: Subtiele highlights voor de definitie van wenbrauwen
- Goof Proof Brow Pencil: Wenkbrauwpotlood voor vorm en opvulling
- Browvo! Conditioning Primer: Voedende primer voor vollere wenkbrauwen
- Brow Zings: Complete set voor het temmen & vormen van wenkbrauwen
- Gimme Brow: Wenkbrauwgel met vezels voor wenkbrauwvolume

Ik vertel jullie graag meer over de Browvo! Conditioner Primer, Goof Proof Brow Pencil en de Gimme Brow.
De Browvo! Conditioner Primer is dus een voedende primer, met keratine en sojaproteïnen, die ervoor zorgen dat je wenkbrauwen er dikker, gezonder en voller uitzien. Hij is transparant, dus is geschikt voor alle wenkbrauwen. Je kan hem gebruiken als primer onder andere producten, maar ook om gewoon je brows te verzorgen en fixeren.
Brengt heel makkelijk aan, en geeft direct een mooi en verzorgd resultaat. Andere producten blijven ook langer op zijn plaats in combinatie met deze.

Het Goof Proof Brow Pencil is een wenkbrauwpotlood met romige formule, die je wenkbrauwen voorzien van een mooie vorm en opvulling dankzij de handige punt. De kleur houdt voor 12u en is waterproof (verkrijgbaar in zes verschillende kleuren, deze is de 3). Bevat ook een borsteltje om het product mooi te blenden en je wenkbrauwen in model te kammen. Het product is heel makkelijk in gebruik als is enige concentratie zeker nodig, maar mijn wenkbrauwen zagen er direct voller en strakker uit.
links met goof proof brow pencil - recht enkel met primer

De Gimme Brow is een Brush-On-Gel, die kleine microvezels bevat die zich aan de huid en haren hechten die zorgen voor meer volume en definitie. Hij is waterproof, lang houdbaar en de kleur is makkelijk op te bouwen. Daarnaast gaat hij de wenkbrauwen ook gaan verzorgen.
Ik vind dat deze een heel natuurlijk resultaat geeft, en heel snel en makkelijk aan te brengen is, dus als het eens wat sneller moet gaan in de ochtend, kies ik vaker voor deze dan voor het potlood.
links met goof proof brow pencil - recht met gimme brow

Wat denken jullie van deze collectie, naar welke zijn jullie het meest benieuwd?

Het Goof Proof Brow Pencil en de Gimme Brow heb ik dubbel, dus wil ik graag weggeven aan twee van mijn lezers die benieuwd zijn naar deze producten. Stuur me dus een mailtje (petra @ sprinklesonacupcake.com) welk product jouw voorkeur geniet en waarom je het graag zou willen winnen, en misschien kan je het binnenkort zelf eens testen.

Volg me via facebook, twitter, instagram en/of bloglovin voor een extra winkans (laat het ook weten in je mailtje wat je extra hebt gedaan).

Update: deze winactie is afgelopen. De winnaar werd gecontacteerd via email!