Mogelijk gemaakt door Blogger.

Waarom ik blog (en blij bent dat jij één van mijn lezers bent)


Bijna zeven jaar, zolang blog ik ondertussen al. Met dezelfde passie als in het begin, maar heel wat meer ervaring, vind ik het nog steeds leuk elke dag met mijn blog bezig te zijn.
Bij interviews krijg ik vaak de vraag waarom ik blog en waarom ik het zo leuk vind, en eigenlijk wou ik dat graag ook eens met jullie delen!

De blogwereld is zoveel veranderd sinds ik voor het eerst startte met bloggen in 2010, maar ik vind het nog altijd belangrijk om mijn eigen ding te doen. Ik ben een positief ingesteld persoon en dat wil ik ook overbrengen. Tijdens al die jaren heb ik wel het gevoel dat ik misschien zelf ook wat veranderd ben, maar meer voor mezelf uitgemaakt welke richting ik uit wil, waardoor mijn blog geëvolueerd is naar iets wat een deel van mezelf is geworden. En dat is echt de reden waarom ik blog, omdat ik dingen kan delen waar ik helemaal achter sta, die ik leuk en mooi vinden, om mensen te inspireren.
Onlangs probeerde ik tijdens een gesprek ook uit te leggen waarom ik mijn blog 'Sprinkles on a Cupcake' genaamd heb, en ze vatte dat zo mooi samen dat me dat echt is bij gebleven. Ze zei: 'Je helpt de mensen in hun zoektocht naar de sprinkles op hun cupcake', en ik hoop echt dat dat zo is.

Want ja, ik heb al veel leuke dingen kunnen doen en ontdekken dankzij mijn blog, maar wat ik het leukste vind van allemaal zijn de reacties, mailtjes en berichten, lezen dat er iemand iets heeft aan mijn tips, iemand die geïnspireerd raakt of zich herkent in iets, ook al weet ik het niet altijd of ook al is het maar 1 iemand. Het leukste aan nieuwe collecties te ontdekken, is dat ik kan uitroepen waarom ikzelf het zo leuk vind en jullie mee kan nemen in dat verhaal.
Ik vind het na al die tijd nog steeds geweldig om te weten dat mensen de tijd nemen en interesse hebben in wat ik te vertellen heb, en dat geeft mij een heel fijn gevoel.

Dus bedankt, ik ben heel blij dat jij één van mijn lezers bent!