Mogelijk gemaakt door Blogger.

Kids: what's new + win


Ik krijg heel vaak beauty-nieuwtjes in mijn mailbox, maar heel af en toe zitten daar ook leuke kids-dingen tussen. En omdat ik weet dat er ook heel wat mama's, en toffe tante's, meelezen, dacht ik dat het misschien leuk is die even op een rijtje te zetten! En er is meer, voor de tiende verjaardag van Ben10 kan je niet enkel kijken naar een splinternieuwe reeks, maar ook enkele leuke goodies winnen.
Lees snel verder.

Niet alleen Ben10 heeft iets te vieren, Winnie The Pooh vierde onlangs zijn 90e verjaardag. Hij vierde dat door België te bezoeken en overal superleuke avonturen te beleven. Dat werd zelf in een boekje gegoten, maar je kan ook hier het verhaal en supermooie tekeningen bekijken.
Daarnaast is er ook een supermooie limited edition Pooh beer te koop in de Disneystore, oh wat is hij schattig toch! Hoewel wij hier vooral fan zijn van Teigetje, deze mag gerust onze collectie vervoegen.

Nog meer feest, geen verjaardag maar een geboorte. Ik kreeg onlangs een geboortekaartje in de bus van baby Annabell, de levensechte baby pop met acht levensechte babyfuncties. Daarnaast is er ook nog de My first baby Annabell ik zorg voor jou-pop, een pop die je in combinatie met een app kan gaan gebruiken, wat zorgt voor een levensecht moeder/kind-rollenspel (of vader-kind, want ook jongetjes vinden het soms leuk popjes te verzorgen). Was ik zelf nog maar klein...

De iets grotere kinderen, en ja misschien ook mezelf ;), kunnen dan weer creatief aan de slag. Met Gel-A-Peel kan je je eigen sieraden gaan maken op een supermakkelijke manier. Het zijn een soort van stiftjes met gel die je aanbrengt op een plastic ontwerp-vel met daaronder je sjabloon Of je kan ook gewoon creatief zelf iets maken, zo maakten we al figuurtjes om bv. sleutelhangers mee te maken, en maakte ik mijn eigen gouden armbandje.

Als laatste vertel ik graag wat meer over de nieuwe Ben10 afleveringen. Op 10 oktober 2016, tien jaar na de oorspronkelijke lancering, startte Ben10 terug met een splinternieuwe reeks op Cartoon Network. De nieuwe serie bestaat uit 40 afleveringen van 11 minuten, en combineert actie, humor en vooral heel veel plezier. De nieuwe reeks neemt ons mee naar het begin, waar de 10-jarige Ben Tennyson een vreemd horloge vindt en hiermee plots zijn buitenaarde krachten ontdekt.
Elke weekdag te zien om 16u20 op Cartoon Network.
The little guy was al enkele jaren fan, maar kan de nieuwe afleveringen heel erg smaken. Hebben jullie ook kleine Ben10-fans thuis, waag dan zeker je kans om een superleuk pakketje te winnen.

Stuur een mailtje naar petra@sprinklesonacupcake.com waarom jouw zoon/dochter, neef/nicht superblij zou zijn met deze Ben10-spulletjes.

Update: deze winactie is afgelopen. De winnaar werd gecontacteerd via email!

Hebben jullie nog leuke kids-tips, laat ze zeker weten bij de reacties!