Mogelijk gemaakt door Blogger.

Travel: Love Oostende


Wij hebben dit jaar de herfstvakantie goed ingezet, namelijk met een weekendje Oostende. Het weer was zalig, en er was ook zoveel leuks te beleven. Maar ook al zou er niet veel te beleven zijn, het wandelen op het strand, genieten van de buitenlucht en de kleine dingen (schelpen rapen, weglopen van de golven, ...) maken een uitje naar zee zo geweldig!
Ik neem jullie even mee naar Oostende met een heleboel foto's.

We logeerden in het Thermae Palace hotel, vlak aan het strand dus een geweldige ligging. Het hotel ziet er imposant uit, fancy en met de juiste details. Onze kamer was best ruim, als ook de badkamer, gezellig en proper.

Het leuke was dat je dus het hotel uitstapte en direct op het strand kon wandelen. Ik was dolblij toen ik zag dat de zon scheen, we gingen dus voor een strandwandeling en genoten van de prachtige zonsondergang!

's avonds maakten we ons klaar voor een bezoekje aan de oktoberfoor (die staat er nog tot 6 november). We aten er frietjes uit een puntzak, genoten van de sfeer en the little guy was dolgelukkig met zijn ritje op de kinder-botsauto's, vliegtuigjes en toch ook nog eens eendjes vissen (nooit te oud daarvoor toch).

Op zondag genoten we van het extra uurtje dat we hadden, even languit luieren in bed, uitgebreid gaan ontbijten en nadien nog even helemaal niets doen! Na het uitchecken gingen we opnieuw voor een strandwandeling. Schelpjes zoeken en gewoon even uitwaaien.

We wandelden door naar het infokantoor. We kregen er info wat er nog allemaal te beleven valt deze vakantie voor kinderen. Zo is er de Spiekpietjes Expo (nog tot 8 januari trouwens), in Fort Napoleon. Het is een spannende zoektocht naar de spiekpietjes (en misschien kom je ook de Sint wel nog tegen).
Daarnaast is er ook nog Er was eens... (nog tot 3 november), een echt sprookjespark. Het Leopoldpark is omgetoverd tot sprookjeswereld van elfjes, trollen, draken, ... we liepen zelfs Peter Pan tegen het lijf. Er zijn verschillende straatacts, theatervoorstellingen, workshops en verhalen te ontdekken. Maar er gewoon rondwandelen in deze gezellige sfeer, is al helemaal geweldig!
Door het goede weer, besloten we dan ook het Sprookjespark te gaan bezoeken.

Wat hadden het super naar ons zin! Tot een volgende keer Oostende.