Mogelijk gemaakt door Blogger.

Kids: Angry Birds winactie


De kinderen worden hier nogal verwend de laatste tijd. Vandaag heb ik een leuke winactie klaarstaan, naar aanleiding van de nieuwste Angry Birds film die sinds kort verkrijgbaar is op dvd en Blu-ray.
Ik mag één iemand gelukkig maken met niet alleen Angry Birds, The Movie op dvd, maar ook twee dvd's van Angry Birds Toons. En dat is niet alles, de winnaar mag ook een superleuke fietshelm van Angry Birds kiezen, zo is er een groene met het varken of toch liever de rode met de vogel.
Lees snel verder als je graag kans wilt maken!

Wij zelf hebben de film nog niet gezien, we wouden die dolgraag in de cinema gaan bekijken maar dat is er dan niet van gekomen. Ik kan niet wachten om hem eindelijk thuis eens te bekijken. We hebben al veel afleveringen van de Angry Birds Toons gezien, en de spelletjes gespeeld natuurlijk, maar de film lijkt me wel helemaal geweldig en grappig, en je komt er ook te weten waarom de vogels nu eigenlijk zo boos zijn.

De film neemt je mee naar een eiland dat volledig, of bijna volledig, wordt bewoond door gelukkige vogels die niet kunnen vliegen. In dit paradijs zijn de temperamentvolle en humeurige Red, hyperactieve en supersnelle Chuck, en de opvliegende Bomb altijd al buitenbeentjes geweest. Maar wanneer er vreemde groene varkens op bezoek komen zijn het juist deze buitenbeentjes die moeten uitvogelen wat de varkens van plan zijn om zo hun huis te kunnen beschermen.

Daarnaast krijgt de winnaar ook twee dvd's van de Angry Birds Toons, zijn eigenlijk korte grappige cartoons met de Angry Birds, en een superleuke fietshelm! Ik ben vooral fan van de rode (maar ik mag niet kiezen natuurlijk), al zijn ze alletwee toch geweldig!

Wil jij graag kans maken op dit superleuke Angry Birds pakket?
Stuur dan een mailtje naar petra @ sprinklesonacupcake.com en laat me weten waarom jij graag dit pakket zou willen winnen, en naar welke kleur fietshelm je voorkeur gaat.

Update: deze winactie is afgelopen. De winnaar werd gecontacteerd via email!