Mogelijk gemaakt door Blogger.

Disney: Vaiana


foto Disney
Oh, morgen is het zover, dan kan je eindelijk de nieuwste Disneyfilm Vaiana gaan bewonderen in de cinemazalen. Ik speelde al een klein beetje vals, want ik mocht vorige week maandag de film in première gaan bekijken, maar zo kan ik jullie toch al een beetje laten weten dat jullie deze film echt moeten gaan zien!
Een beetje meer info over de film, al ga ik natuurlijk nog niet echt iets gaan verklappen!

Deze Disneyfilm heeft het allemaal, humor, spanning, ontroering en ook heel wat muziek. Je zit direct mee in het verhaal, dat van de avontuurlijke Vaiana die één grote missie heeft, de oceanen overzeilen en de eeuwenoude tradities van haar voorouders herstellen. Zo ontmoet ze de halfgod Maui, die haar begeleid in haar zoektocht, met allerlei grappige en gevaarlijke momenten tot gevolg.

De film is te bekijken in 3D, en dat is echt een meerwaarde, prachtig. De locatie waar de film zich afspeelt, op een tropisch eiland, geeft je direct een warm en kleurrijk gevoel.
En dat gevoel krijg je ook van de mooie liedjes in de film, zowel gezongen door Vaiana (Laura Tesoro) en Maui (Sean Dhondt). De Vlaamse versie is echt heel fijn, al ben ik stiekem toch ook benieuwd naar de Engelstalige versie. De Soundtrack is alvast gewéldig!

Tijdens de première konden we ook kennismaken met de filmmakers, John Musker en Ron Clements, die oa. De kleine zeemeermin en Aladdin hebben gemaakt. De kleine zeemeermin blijft mijn favoriete disneyfilm, is al zo van als ik klein was, maar deze mag zeker aan het lijstje toegevoegd worden!

Gaan jullie de film gaan bekijken?

Disney - Vaiana
Vanaf 30 november '16 in de filmzalen