Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Benefit - Girl O'Clock Rock


Vandaag zijn we 1 december, traditiegetrouw kan je dan naar kerst beginnen aftellen met adventskalenders! Vaak zijn die gevuld met chocolade, maar de laatste jaren zijn er heel wat meer bijgekomen, met speelgoed, kaarsen, beautyproducten, ...
Zo is er ook dit jaar opnieuw eentje te vinden in de kerstcollectie van Benefit, namelijk de Girl O'Clock Rock. Deze bevat 12 rockin' bestsellers van het merk, en niet alleen dat, je ook letterlijk mee rocken want als je het doosje opent, begint er een muziekje te spelen.

Dit setje bevat natuurlijk maar 12 venstertjes, je kan er dus voor kiezen op dag 12 te starten, of gewoon op 1 december en dan om de andere dag een deurtje open te doen, of je doet gewoon elke dag een deurtje open en dan heb je nog twaalf dagen de tijd om de producten goed uit te proberen zodat je een superleuke look hebt gecreëerd voor de feestdagen!

Achter elk deurtje zit een miniatuur van enkele van de favoriete Benefit producten, alles wat je nodig hebt voor een volledige make-uplook (van primer tot remover).
Ben je nog meer benieuwd wat er allemaal in zit, lees dan zeker verder. Heb je de adventskalender zelf en wil je liever nog verrast worden, dan sluit je nu best deze pagina ;).

Om je glamour-rocklook te starten, begin je met de POREfessional Face Primer, zodat je make-up goed blijft zitten, en verfris je je oogopslag door de It's Potent! oogcrème onder je ogen aan te brengen. Geef je wimpers een verlengende boost met They're Real! Mascara of kies liever voor extra volume met BADgal. Je wangen kan je dan weer kleur gaan geven met Benetint, Lollitint of Posietint (kan je ook alledrie op je lippen gaan gebruiken), voorzien van een bronzen gloed met Hoola bronzer of een vleugje babyroze met de Dandelion blush.
Voor een glanzende, stralende gloed breng je High Beam aan op je neusrug, jukbeenderen en cupidoboog. Als laatste smeer je de Lollibop Lipgloss op je lippen. En als het tijd is voor je schoonheidsslaapje, haal je alles er mooi af met de They're Real! Remover.

Superleuke producten in een geweldige verpakking (ja, ik heb de venstertjes dus al allemaal opengedaan, oops, dat kan je dus ook doen als je geen geduld hebt)!! Er zitten ook enkele van mijn favorieten bij (zoals Hoola, High Beam en They're Real! Mascara), en enkele waar ik heel benieuwd naar ben en nog niet geprobeerd heb!
Wat denken jullie van dit setje? Hebben jullie een adventskalender?

Benefit - Girl O'Clock Rock - €49
adventskalender met 12 miniatuur producten
Verkrijgbaar bij Inno