Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Caudalie Gift Sets


Het leukste aan de feestdagen, zijn toch wel de holiday-collecties van alle beautymerken, en natuurlijk de geschenksets. Ze zien er niet alleen mooi en feestelijk uit, meestal zijn de producten ook voordeliger dan wanneer je ze apart zou aankopen.
Zo ook deze superleuke setjes van Caudalie, één van mijn favoriete beautymerken! Ik toon jullie graag de setjes Cocoon Hydratatie, Rose de Vigne en Thé des Vignes.


- Koffertje Cocoon Hydratatie
Dit setje is perfect voor de droge huid, ideaal dus voor de winter. Bevat drie topproducten die de huid extra zacht gaan maken.
Het sterproduct in dit koffertje is de Vinosource Moisturizing Sorbet, een hydraterende sorbetcrème voor het gelaat, die de huid onmiddellijk verzacht en kalmeert. Hij is heel erg licht, en voelt heel verfrissend en voedend aan (lees hier mijn review).
Daarbij krijg je de Fleur de Vigne reinigende mousse, een luchtig schuim die de huid in alle zachtheid reinigt dankzij zijn zeepvrije formule, en ook het Hydraterende crèmemasker, die de huid intens gaat hydrateren en kalmeren, zodat de huid terug soepel en zacht wordt (lees hier mijn review).

- Koffertje Rose de Vigne
Superleuk setje met als sterproduct het Rose de Vigne parfum, met daarbij de douchegel en een voedende bodylotion van diezelfde geur. Rose de Vigne combineert de frisse geur van rozen uit de wijngaard, met een parfum van friszure rabarbertoetsen.
Normaal gezien ben ik niet zo een fan van rozengeur in parfum, maar deze is heel subtiel en ik vind hem best aangenaam. Hij is heel zacht en een beetje zoet, en geeft direct een vrolijk gevoel.

- Koffertje Thé des Vignes
In dit koffertje staat dan weer het Thé des Vignes parfum centraal, met daarbij ook de douchegel en de voedende bodylotion. Thé des Vigne bevat de geur van witte muskus en neroli, met een vleugje zachte gemberlikeur, oranjebloesem en jasmijn.
Het is een alledaags lentegeurtje, heel verfrissend en licht.

Wat denken jullie van deze setjes? Welke verkies jij?

Caudalie
Cocoon Hydratatie - €24.60
Rose de Vigne - €26.40
Thé des Vigne - €26.40
verkrijgbaar bij de apotheek of online op de Caudalie webshop