Mogelijk gemaakt door Blogger.

Random pics: breakfast, halloween & American Dream


We zijn ondertussen december, dat wil zeggen nu kunnen we echt wel beginnen aftellen naar de kerstperiode (we wachten nog enkele dagen op de sint voor de versiering, maar woensdag gaan we ervoor). Vandaag een terugblik op de voorbije maand, met lekkere ontbijtjes, Halloween en mijn beauty-kerstwishlist die ik deelde in het Beauty & You magazine van Ici Paris XL!
Hierboven zien jullie een foto van mijn Tomado-wandrekje, je hebt het hier waarschijnlijk al verschillende keren zien opduiken, maar ik vind het zo leuk om het af en toe anders te gaan inkleden. Deze maal helemaal in Disney-thema (misschien binnenkort wel met meer kerst-items).

Hier al een eerste heerlijk ontbijtje (meer brunch), met vriendinnen Hanne en Isabelle. We gingen voor heel wat lekkers bij Gust in Gent! Die American Pancakes zijn zooo lekker!

Hoe schattig zijn deze noodles van Pikachu. We brachten ze mee van Facts in Gent. Jammer genoeg konden we niet lezen welke smaak ze waren, maar ze roken nogal ferm naar vis (wat ik niet eet, maar the Little Guy heeft het met plezier opgegeten)

Op 31 oktober vieren we traditioneel hier bij ons Halloween met een verkleedpartij en gaan we enkele buren schrik gaan aanjagen (in ruil voor heel wat snoep natuurlijk). Mijn look... Wednesday Addams!

De dag nadien werden we verwend door Danone met een heerlijk Halloween-ontbijt thuis, waar we zelf aan de slag konden om banaan-spookjes, bezemsteeltjes, ... te gaan maken om op te eten.

Ook deze foto's komen jullie regelmatig tegen, ik hou van mooie lucht-foto's, zeker in een geweldige omgeving. Deze was als ik van het werk 's avonds naar mijn wagen terug stapte.

Niet enkel ontbijt van La Favo (heerlijke Granola) om de dag goed te beginnen, maar ook helemaal fris en opgepept wakker dankzij deze nieuwe pep-start producten van Clinique (meer daarover later).

Ik ben helemaal dol op sweaters, deze laatste nieuwe met 'American Dream' is er eentje van Miss Selfride. Ik combineerde hem op de foto met het popcorn-handtasje van h&m, mijn glittershoes en mijn candy-watch van Swatch.

De limited edition mayonaise potten van DeVos-Lemmens zijn momenteel beschikbaar in de winkels. Ter ere van hun 130e verjaardag hebben ze zes verschillende ontwerpen uitgebracht, hoe leuk zien ze er uit!!

De mensen van Ici Paris XL vroegen me onlangs of ik mijn beauty-wishlist wou delen voor hun nieuwste Beauty&You magazine. Als ik kan inspireren, graag dus in de editie die nu in de winkels ligt, kan je dit alles lezen. Wat zijn jou favorieten?

Nog leuk nieuws, de nieuwste zender Zes vol Amerikaanse programma's en films. En daar hoort natuurlijk popcorn bij! Ik vind het superleuk dat ze elke weekdag een toffe film uitzenden, want dat mis ik elders wel vaak.

En als laatste foto om mee af te sluiten. Een kerstboom natuurlijk, en yes, het mag stilaan ook want we zijn december! Op mijn instagram (en ook hier) zal dat ook wel duidelijk worden want... It's the most wonderful time of the year ;)