Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Melli Mello - Shower Foam


Soms kan een verpakking van een beautyproduct me heel erg vrolijk maken, waardoor ik het nog liever gebruik. Ik heb het momenteel over de Melli Mello Shower Foams. Ze zien er superleuk en kleurrijk uit, en een shower foam gebruik ik sowieso al heel erg graag.
Daarnaast hebben ze ook een heerlijke geur, met toffe combinaties, en kregen ze allemaal een meisjesnaam. Neem snel een kijkje mee:

Melli Mello is een Nederlands merk, de naam is afgeleid van het Franse woord Méli Mélo, dit betekent een allegaartje van kleuren, motieven, ... Past er dus perfect bij. Heel wat kleuren, bloemenprints, dierenprints, ... en ook het schuim zelf heeft een kleurtje (wit, lila, roze, groen, ...)
Hun gamma bestaat uit bad- en lichaamsproducten, zoals doucheschuim, stukken zeep, handwash en handlotion, en ook geurstokjes voor in huis.
Ik probeerde enkele van hun shower foams uit, die zijn verkrijgbaar in een normaal formaat (200ml) en een mini formaat (75ml).

Bij de mini shower foams heb je:
- Patty: de geur van dahlia en rozen, zorgt voor een zwoele, warme geur.
- Romy: de geur van patchoeli, jasmijn, Oosterse rozen en mandarijn geeft een heel vrouwelijke geur.
- Lizzy: de geur van mango en lindebloesem geeft een zachte, fruitige geur.
- Suzy: de geur van gember en vetiver zorgt voor een frisse en energetische geur.
- Sonny: de geur van kersenbloesem en magnolia geeft een fris en bloemige geur.

Ik heb het vooral voor de frisse geuren, Patty en Romy zijn iets te zwaar en warm voor mij, mijn favorieten zijn dus Sonny, Lizzy en Suzy.

Bij de gewone verpakkingen heb je zeven verschillende geuren. Zo zijn alle mini's, uitgezonderd Lizzy, verkrijgbaar in 200ml, en heb je als extra Tess, Julia en Lace (niet op foto).
- Tess: de geur van Casablanca lelie en sandelhout, doet me denken aan een echt parfum.
- Julia: de geur van pioenroos en amber, heel bloemig en een beetje zomers.

De douchefoams voelen heel aangenaam op de huid, lekker warm en zacht, en verspreiden een heerlijke geuren tijdens het douchen. Die geur blijft niet zo heel erg sterk hangen op de huid zelf, maar dan stoort het ook niet als je nadien je favoriete bodylotion en/of parfum opdoet.

Zijn jullie ook zo fan van douche foams? En wat denken jullie van deze producten?

Melli Mello Douche Foam
75ml - €5.95 / 200ml - €8.95
Online verkrijgbaar bij Beauty Concept