Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: #moments by Reload


De meeste parfums moet je tijdens de dag gaan bijsprayen om er lang genot van te hebben, maar echt handig is het toch niet om een grote parfumfles mee te sleuren (we hebben al zoveel mee, nietwaar). Je kan daarom gaan kiezen voor de nieuwe on-the-go mini-sprays van Reload.
Het is een navulbare mini-spray die je supersnel kan wisselen met de verschillende geuren naar keuze. Voor elk moment van de dag kan je kiezen voor een bepaalde geur, zo is bv newday, workout, fashion of zelf steden zoals NewYork om je te laten wegdromen naar een bepaalde vakantie.

De collectie #moments by Reload bestaat uit 12 verschillende geuren. Dit zijn kleine flesjes van 5ml die je in de speciale mini-spray houder gaat gaan plaatsen. De houders zijn standaard zwart of wit, maar je kan er heel wat leuke omhulsels voor kopen om je mini-spray te gaan opfleuren met een andere kleur of met een print.
Het leuke aan deze is dat je de flesjes gewoon in het omhulsel plaats, je moet niet iets gaan opvullen en wachten om het te gaan hergebruiken om een andere geur op te doen. Je kan wel een hervulbare vulling kopen, die je dan kan opvullen met je eigen parfum als je dat graag wilt.


Maar er is keuze genoeg uit de heerlijke geuren van Reload. 12 geuren die je allemaal naar een ander moment meenemen. Zo is er Swag, Insomnia, Nightlife, Fashion, Newday, Wellbeing, Workout, Famous, Berlin, NewYork, Ibiza en Tokyo. Ze hebben allemaal hun eigen unieke geurcombinatie.

Mijn favorieten zijn:
Workout (levendige geur met sinaasappel, perzik en tuttifrutti)
Newday (frisse geur met bergamot, witte thee en vetiver)
Ibiza (zonnige geur met bergamot, ylang ylang en  vanille)
Tokyo (authentieke geur met peer, kers en kersenbloesem)
Wellbeing (zachte geur met vijg, vijgenblad en oranjebloesem)


Als je de verschillende geuren echt door elkaar wilt gaan gebruiken met één houdertje, dan maak je het beste gebruik van de reinigende navulling, perfect om de mini-spray te gaan reinigen.

Ik vind het alvast superhandig om mee te nemen, en tegelijkertijd ook te kunnen wisselen tussen verschillende geuren. Het is altijd leuk om eens af te wisselen in parfum.
Wat denken jullie van dit concept?

#moments by Reload
Exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL
Reload Mini-Spray - €12.90
Navulling - 5 ml - €5
Extra huls - €9.95
Hervulbare vulling - €9.90 (of in set met de mini-spray - €19.90)
meer info op de website van IPXL