Mogelijk gemaakt door Blogger.

Random pics: Happy HoHoHo to you!!


Als eerste wil ik jullie allemaal een vrolijk kerstfeest wensen! Hopelijk hebben jullie genoten van een gezellige tijd, met heel wat fijn gezelschap, lekker eten, misschien enkele leuke kerstcadeautjes, ...
Wij vierden kerstavond net als elk jaar gezellig met familie, ik was deze maal kok van dienst dus het was hier best druk afgelopen dagen. Last minute cadeautjes shoppen en inpakken, boodschappen doen, koken, opruimen, enz. Maar wel voor het goede doel natuurlijk, een fijne kerst!
Ook kerstdag vierden we samen met familie, en gingen we gezellig eten.
De afgelopen weken stonden al helemaal in het teken van kerst, dus ik deel vandaag mijn random pics, kerst-editie ;) 
De koekjes op de bovenste foto zijn ondertussen al allemaal opgegeten (niet door mij alleen, de kerstvrouw, euh -man, kreeg er ook enkele)

Niet alleen thuis is er een gezellige kerstsfeer, ook in Gent valt er heel wat te beleven op de Gentse Winterfeesten! Ik ging naar de opening in de gezellige Moose Bar, naast de schaatspiste.

Zodra de sint terug op zijn stoomboot zat, mocht de kerstversiering eindelijk bovengehaald worden!
Rood en wit, met een vleugje Disney natuurlijk :)

Bij kerst en winter hoort ook warme chocomelk. Deze van Mayana Chocolate dronk ik ook op de Gentse kerstmarkt (ja, ik werk er vlak naast, dus je kon mij daar meer dan eens spotten, ha)

Nog meer kerstversiering! Deze heeft natuurlijk de little guy gekozen, al is hij ook dol op de Disney en andere schattige figuurtjes in onze boom!

Twee weken terug had ik al een eerste kerstfeestje. Naar jaarlijkse traditie ga ik ontbijten met vriendinnen Hanne en Isabelle, en geven we elkaar kerstcadeautjes! We gingen deze keer langs bij Maison Elza in Gent, een aanrader!

Nog meer kerst in Gent, namelijk het Gravensteen is omgetoverd naar het Winterwonderkasteel, nog te bezoeken tot 8 januari, zeker de moeite waard!

Nog een familiefoto'tje bij de kerstboom in het Gravensteen

Mickey mag natuurlijk niet ontbreken in onze kerstboom.

Hoe leuk zijn deze kaartje van Kaart Blanche!

Hot chocolate, gingerbread-style

Niet veel foto's van het kerstdiner, maar ik had natuurlijk deze heerlijke cake wel al op foto gezet!
En er is nog over, dus zo dadelijk neem ik me nog een stukje ;)

Hopelijk hadden jullie ook een gezellig kerstfeest! Deel gerust je favoriete kerstfoto onder deze post! Nu is het aftellen naar nog meer feest, met oud en nieuw! Geniet alvast van de laatste dagen van 2016!