Mogelijk gemaakt door Blogger.

This was 2016!Mijn laatste postje van 2016 alweer! Wat is het jaar voorbij gevlogen... morgen is het de laatste dag van 2016, hopelijk gaan jullie allemaal gezellig oudejaar vieren. Traditioneel hou ik nog een laatste terugblik naar het voorbije jaar, met enkele van mijn leukste foto's, de meest gelezen blogposts en mijn mooiste momenten dit jaar!
Neem je een kijkje mee:

2016 was voor de wereld niet zo een geslaagd jaar. Maar daardoor kom je wel tot het besef wat belangrijk is in het leven, ga je meer gaan genieten van kleine dingen, van belangrijke personen in je leven, ...
2016 was voor mij ook een jaar waarin ik een nieuwe job gestart ben, ik was al even op zoek naar een nieuwe uitdaging, en begin 2016 hakte ik dan toch de knoop door en daar heb ik nog steeds geen spijt van! Daarnaast was het ook een jaar van heel wat leuke tripjes, zo ging ik naar Brighton, Le Touquet, Oostende, en een roadtripje door Duitsland. Jammer genoeg geen jaarlijkse uitstap naar Disneyland, dus dat moeten we in 2017 zeker plannen! Maar ik vond het heel gezellig om nieuwe plekken te ontdekken, en jullie ook want jullie vonden de postjes heel leuk om te lezen, en hoop daar in het komende jaar enkele toffe plekken aan toe te voegen!


Ook op blog-vlak ben ik heel wat anders gaan denken, ik heb me gerealiseerd dat het niet nodig is om me druk te maken door bv. te gaan vergelijken met anderen, door te kijken naar aantal likes en volgers. Ik doe gewoon mijn ding, en hoop dat de mensen die er interesse in hebben om mijn artikels te lezen dit doen en dat is voor mij het belangrijkste. Ik wil ook gewoon blijven delen wat bij mij en mijn blog past, en eerlijk mijn mening geven om zo mensen te inspireren. Dat blijft voor mij nog steeds het hoofddoel van mijn blog.

Ik maak me ook minder druk als er eens iets later een postje verschijnt, ik steek heel wat tijd en energie in mijn blog, en dat doe ik ook heel graag, maar daarnaast zijn er nog heel wat dingen waar ik graag mijn tijd en energie in steek, dus ik probeer een beetje een mooi evenwicht te zoeken. Zo ben ik ook minder aanwezig op events die georganiseerd worden voor bloggers. Ik zou ook elke week wel ergens naartoe kunnen gaan, maar ik heb daar niet altijd evenveel zin in. Ik wil ook niet het gevoel hebben dat ik ergens naartoe moet gaan, omdat je dan als 'belangrijke blogger/influencer' wordt aanzien. Ik doe dingen die me echt heel erg aanspreken, en waar ik een fijne tijd heb en leuke dingen om te vertellen aan mijn lezers.

Nog eentje waar ik best trots op ben, is het winnen van de Essie wedstrijd, waarbij je je eigen nagellak-collectie kon gaan samenstellen en die effectief ook in de winkel verscheen. Zo kon je dus in het najaar de Sprinkles on a Cupcake collectie tegenkomen.


Op de blog merkte ik dat heel wat uiteenlopende artikels vaak gelezen werden, wat ik heel erg leuk vind want dat wil toch zeggen dat jullie de verscheidenheid van mijn blog toch leuk vinden.
Heel erg opvallend waren inderdaad dus de travel-postjes die vaak werden gelezen, en ook de random pics blijven jullie wel smaken.
De updates over mijn skin journey, waarbij ik schreef over mijn huidproblemen en de evolutie, werden ook vaak gelezen. Wat ik wel heel tof vind, ik heb het er vaak moeilijk mee gehad, maar ben blij dat ik het toch even van me kon afschrijven, jullie tips of vaak ook gelijkaardige verhalen, en oppeppers hebben me ook geholpen.
Daarnaast vonden jullie de make-uplooks wel leuk om te zien, als ook mijn summer sweets, zomerse dessertjes die ik maakte in samenwerking met Dr. Oetker. Deze behaalden net de top 6 niet, welke wel die zie je hieronder:


1. Ik deelde mijn favoriete unieke winkeltjes in Gent, en heel wat mensen waren tevreden met deze toffe tips! Ik ben van plan sowieso ook volgende jaar leuke plekjes in Gent te delen, mijn favoriete ontbijt/brunch adresjes, ...
2. Zoals ik al schreef, werden de travel-artikels graag gelezen. Vooral de roadtrip door Duitsland (of toch een stukje ervan) was favoriet. Op de tweede plaats staat Roadtrip Duitsland #3, met een bezoekje aan Stuttgart.
3. Mijn verslagje over het restaurant Karreaux in Gent werd ook heel erg gesmaakt, en kreeg daarbij de derde plaats in 2016.
4. De enige beauty-post in de top 6, gaat naar mijn review over de Clinique Pep-Start Eye Cream. Ik zit ondertussen aan mijn tweede, dus zeker een verdiende plaats.
5. Er kwam maar één echte outfitpost online dit jaar, waarbij ik mijn lievelingskleren van SKM deelde in een outfitpost. Het artikel kreeg de vijfde plaats en kreeg ook heel wat superleuke reacties van jullie! Zeker iets waar ik in 2017 meer werk van wil maken om outfits te delen.
6. Een beetje Disney kunnen jullie ook altijd appreciëren, en kon dus niet ontbreken in de top 6. Er waren enkele leuke premières dit jaar waar ik een kijkje mocht gaan nemen, zoals Zootropolis, Finding Dory en Vaiana. Maar de top-plek gaat toch wel naar mijn verslagje over de Alice in Wonderland High Tea waarbij ik door Disney werd uitgenodigd. Zorgde ook voor heel wat mooie foto's!


2016 was een superleuk jaar, en ik kijk al uit naar wat 2017 ons te brengen heeft. Ik wens iedereen alvast een geweldige oudejaarsavond toe met leuk gezelschap, lekker eten en heel veel plezier. En dat al jullie dromen mogen uitkomen in het nieuwe jaar!
Bedankt om Sprinkles on a Cupcake zo talrijk te bezoeken afgelopen jaar, bedankt voor al jullie comments, likes, lieve berichtjes, leuke mailtjes, ...
Ook bedankt aan mijn zoontje en vriend, die mij volledig steunen met mijn blog en gemeend trots op me zijn, en ook geduldig wachten als ik nog eens een extra foto wil maken. En bedankt aan de pr-mensen en merken die in mij geloven en met mij samenwerken.
Tot volgend jaar!! xxx